Home Te Koop Appartement 1180 Uccle
Rue Du Merlo - Merlostraat 8c
Kaart

Rue Du Merlo - Merlostraat 8c

1180 Uccle Appartement Te Koop
75 m² wonen
2 slaapkamers

Dit opgefriste appartement bevindt zich op de eerste verdieping en is voorzien van een woonkamer, een nieuwe uitgeruste keuken, twee slaapkamers, badkamer, afzonderlijk toilet, ruimte voor wasmachine en droger, inbouwkast/kapstok, videofoonsysteem, een grote zuidgerichte terras en een klein noordelijk terras, en een kelder van ongeveer 2m². Het complex heeft een lift en een conciërge.

Hoewel het gebouw geen voorbeeldige EPC-score heeft, beschikt het over een recent geïnstalleerde chaudière met warmtekrachtkoppeling voor verwarming en warm water. De thermostatische kleppen zijn nieuw en de dubbel beglazing PVC-ramen zijn recent vervangen en voorzien van witte jaloezieën.

De terrassen zijn onlangs gerenoveerd en de zijgevels van het gebouw zijn geïsoleerd. De beheerders van het complex zijn actief betrokken bij het verbeteren van de energie-efficiëntie.

Het appartementencomplex wordt omgeven door uitgestrekte gratis parkeergelegenheden, grasvelden en groene ruimtes die perfect zijn voor wandelingen en ontmoetingen. Het gebouw, gelegen aan de achterkant van het park, geniet van de rust van de tuinen waar vogels en eekhoorns graag komen scharrelen.

De locatie is ideaal, met grote supermarkten en bekende winkels in de buurt, enkele buurtwinkels, scholen en kinderdagverblijven, het Ukkels administratief centrum en horecagelegenheden. Er zijn diverse opties voor openbaar vervoer: Stalle en Calevoet treinstations, trams en bussen van de MIVB. Het park ligt vlakbij de autosnelweg van Drogenbos. De Place Saint-Denis in Vorst en de Xavier de Bue straat in Ukkel liggen op minder dan 2km afstand.

Dit appartement is slim ingericht om geen enkele vierkante meter te verspillen.

* * *

Rue Du Merlo - Merlostraat 8c - 1180 Uccle - Quartier Merlo - Proximité Stalle

Superbe appartement lumineux au 1er étage avec grande terrasse sud et petite nord. Intérieur rafraîchi avec séjour, nouvelle cuisine équipée, 2 chambres, sdb, WC séparé, place pour lave- et sèche-linge, placard/porte-manteau, visiophone, cave d'env. 2m², parking abondant, ascenseur et concierge.

Les châssis HR récents et la nouvelle chaudière commune à cogénération permet un PEB C à 114 kWh/m²/an, proche du B.

Les terrasses ont été rénovées récemment en profondeur. La gestion du parc d'immeubles s'investit activement pour améliorer progressivement l'efficacité énergétique.

Le parc comporte de grandes superficies de stationnement gratuit, des pelouses et des espaces verts propices à la promenade et à la rencontre. L'immeuble situé à l'arrière du parc bénéficie du calme des jardins.

La situation est excellente avec des grandes surfaces et des enseignes courantes à proximité, quelques commerces de quartier, des écoles et des crèches, l'administration uccloise, de l'horeca. Il y a de multiples solutions de transport en commun: train Stalle et Calevoet, trams et bus de la STIB. Le parc est très proche de la sortie d'autoroute de Drogenbos. La place Saint-Denis de Forest et la rue Xavier de Bue d'Uccle sont à moins de 2km.

L'aménagement de cet appartement est astucieux et permet de ne perdre aucun m².

Pour information ou visite, téléphoner l'après-midi ou en soirée.
Faire offre à partir de 245.000€

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 245.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.219
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1969
Bewoonbare oppervlakte
75 m2
Referentie
J22TN2GTJPJP
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€245.000 / Particulier
28 Mar 2024
€279.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com