Home Appartement 1180 Uccle
Avenue Montjoie - Montjoielaan 230
Kaart

Avenue Montjoie - Montjoielaan 230

1180 Uccle Appartement
92 m² wonen
2 slaapkamers
€495.000

Ontdek dit volledig gerenoveerde appartement met garage en kelder, gelegen op een toplocatie vlakbij het Churchill rondpunt. Dit comfortabele appartement biedt u twee slaapkamers, een badkamer, een apart toilet en een ruim woon- en eetgedeelte.

Geniet van de gloednieuwe, volledig uitgeruste keuken met toegang tot de wasruimte. De keuken opent op een balkon in het hart van het gebouw, waardoor het een rustige en serene plek is om te ontspannen. Voor uw gemak is er ook een ingerichte vestiaire en een grote opbergkast in de keukenzone.

De originele houten vloeren zijn zorgvuldig gerestaureerd om hun natuurlijke schoonheid te behouden. Het appartement is ook voorzien van nieuwe dubbele beglazing, wat zorgt voor een uitstekende thermische isolatie.

Daarnaast profiteert u van een handige kelderberging in het ondergronds niveau van het gebouw en een gesloten garage (toegankelijk via een poort in het binnenste gedeelte van het gebouw). Dit maakt dit appartement niet alleen stijlvol en comfortabel, maar ook erg praktisch. Wacht niet langer en ontdek dit charmante appartement nabij het bruisende hart van de stad.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Avenue Montjoie - Montjoielaan 230 - 1180 Uccle - Appartement complètement rénové avec garage et cave idéalement situé à 2 pas du rond point Churchill
2 chambres, 1sdb, 1 wc séparé, salon/sam, cuisine neuve et full équipée avec accès a buanderie, la cuisine donne sur un balcon en intérieur d’ilot…vestiaire aménagé et grande armoire de rangement sans le sas cuisine…
Les parquets sont d’origine et ont été restaurés…
Nouveaux châssis double vitrage…
L’appartement dispose également d’un e cave en sous sol et d’un garage fermé ( accès via portail en intérieur d’îlot)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 495.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
92 m2
Referentie
NZ3FVBTY1S0M
Prijs Geschiedenis
28 Mar 2024
€495.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com