Home Te Koop Appartement 1180 Uccle
Chaussée De Waterloo - Waterloosesteenweg 1113
Kaart

Chaussée De Waterloo - Waterloosesteenweg 1113

1180 Uccle Appartement Te Koop
65 m² wonen
1 slaapkamers

Op zoek naar een gezellig appartement in de bruisende Chaussée de Waterloo, op steenworp afstand van de Europese School? Dit charmante éénslaapkamerappartement van 65m2 is nu te koop. De woning verkeert in goede staat, waardoor deze uiterst geschikt is voor zowel een stel als een alleenstaande die klaar is om een nieuwe levensfase in te stappen.

De locatie is ideaal, met winkels, openbaar vervoer en het betoverende Zoniënwoud vlak om de hoek. Het appartement biedt ook uitstekende mogelijkheden voor investeerders. Dankzij de gunstige ligging en de hoge huurvraag in de wijk, is dit een kans die u niet mag missen.

Wees er snel bij, want deze woning zal niet lang te koop staan! Bezichtigingen kunnen op afspraak worden geregeld. En nog een pluspunt: u hoeft zich geen zorgen te maken over makelaarskosten, want er is geen makelaar bij betrokken.

* * *

Chaussée De Waterloo - Waterloosesteenweg 1113 - 1180 Uccle - Agréable appartement 1ch de 65m2 sur la chaussée de Waterloo à côté de l’école européenne à vendre. Bon état. Convient tant pour un couple que pour une personne seule désirant se lancer dans la vie. Localisation idéale, commerces, transports, forêt de Soigne à deux pas. Convient aussi pour investisseur de par sa localisation privilégiée et la forte demande locative dans le quartier.

Opportunité à ne pas rater. Partira vite ! Visite sur rendez-vous. Pas d’agence.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 260.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
65 m2
Referentie
E5AYRQROMP15
Prijs Geschiedenis
28 Mar 2024
€260.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com