Home Appartement 1180 Uccle
Avenue De Fré - De Frélaan 263
Kaart

Avenue De Fré - De Frélaan 263

1180 Uccle Appartement
100 m² wonen
2 slaapkamers
€350.000

Ontdek dit prachtige gerenoveerde appartement in de residentiële buurt van de Fré in Uccle. Gelegen nabij winkels en openbaar vervoer, geniet deze woning van een uitstekende locatie. Bovendien maakt ze deel uit van een prestigieus appartementsgebouw dat gevestigd is in een privépark.

Het appartement, dat compleet gerenoveerd werd in 2015, bestrijkt een ruime oppervlakte van 100 vierkante meter. Bij het binnenkomen word je verwelkomd in een inkomhal die leidt naar een afzonderlijk toilet en een lichte zuidgerichte woonkamer. Aanpalend vind je er twee terrassen waar je kan genieten van de rustige omgeving.

De woning is voorzien van een hypermoderne keuken en een aparte wasplaats. Daarnaast beschikt het appartement over een kantoorruimte, perfect voor wie vandaag de dag graag thuis werkt. Twee ruime slaapkamers van respectievelijk 13 en 14 vierkante meter maken het plaatje compleet. Dit appartement heeft tevens een badkamer en een doucheruimte ter uwer beschikking.

Energiezuinigheid wordt gewaarborgd middels een 'D'-energieprestatiecertificaat (PEB), dubbele beglazing en airconditioning. Dankzij de beveiligde toegang, videofoon en lift in het gebouw, kan je er zorgeloos wonen.

In de ondergrondse verdieping van het gebouw vind je een kelder, ideaal voor het opbergen van spullen. Daarnaast is er de mogelijkheid om een afgesloten garagebox voor één voertuig bij te huren.

De maandelijkse kosten voor de gemeenschappelijke delen bedragen 200 euro en er zijn bijkomende individuele kosten.

Dit prachtige appartement in Uccle biedt alle comfort en gemakken die je zou kunnen wensen in een stedelijke omgeving. Grijp deze kans!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Avenue De Fré - De Frélaan 263 - 1180 Uccle - Uccle, de Fré, à proximité des commerces et transports en commun ; dans résidence de STANDING au sein d’un parc PRIVATIF, superbe appartement RENOVE en 2015, 100m² avec hall d’entrée, WC séparé, lumineux séjour SUD, 2 terrasse, cuisine hyper-équipée, buanderie. équipée, bureau, 2 belles chambres ( 13m² et 14 m²), SDB, SDD ; PEB D - vue privative, ascenseur, accès sécurisés, vidéophonie, double vitrage, air-conditionné, cave + possibilité box fermé 1V ; 200eur de charges communes + charges privative

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 350.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1976
Bewoonbare oppervlakte
100 m2
Referentie
319TULOMXGO0
EPC Waarde
184 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20150805-0000299334-01-1
Prijs Geschiedenis
28 Mar 2024
€350.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com