Kaart

30

8490 Varsenare Appartement Te Koop
123 m² wonen
2 slaapkamers

Op zoek naar een unieke investeringskans? Dit lichtrijke penthouse appartement in Varsenare is te koop als naakte eigendom, waarmee u het eigendom aankoopt zonder de vruchtgebruikrechten. Ideaal, want zo hoeft u de eerste 7 jaar geen lopende kosten te dragen en heeft u geen zorgen over verhuur.

Het vruchtgebruik blijft voor het moment in handen van de huidige eigenaars, maar dit vervalt na een maximumperiode van 5 jaar of bij hun overlijden. Rekening houdend met deze situatie, wordt het appartement aangeboden voor een bedrag van 349.000 euro. Dit omvat de waarde van het vruchtgebruik, dat geschat wordt op 60.000 euro. Dit brengt de volledige waarde van dit optrekje op een marktconforme 409.000 euro.

Dit penthouse appartement is gelegen binnen een kleinschalige residentie, perfect gelegen nabij het centrum van Varsenare. Winkels, openbaar vervoer en restaurants zijn gemakkelijk bereikbaar. Het appartement zelf biedt een inkomhal met vestiaire en apart toilet, een lichtrijke leefruimte met gashaard die uitgeeft op het ruime terras en een uitgeruste keuken met berging. Verder bevat het twee ruime slaapkamers, een badkamer met ligbad, douche en dubbel badkamermeubel en nog twee extra bergingen.

Bovendien beschikt u over een garage en een afgedekte buitenberging. Kortom, deze verkoop biedt een prachtige kans om een eigendom aan te kopen op een strategische locatie tegen een marktconforme prijs.

* * *

30 - 8490 Varsenare - Blote/Naakte eigendom te koop, vruchtgebruik blijft in handen van huidige eigenaars die uitdooft door het verstrijken van een maximumperiode van 5 jaar of bij het overlijden van de vruchtgebruikers. Deze naakte eigendom wordt te koop aangeboden aan een waarde van 349.000 euro, bij deze prijs is er rekening gehouden met het vruchtgebruik die een waarde heeft van 60.000 euro wat de totale waarde van het appartement op 409.000 euro brengt.

Dit lichtrijk penthouse appartement is gelegen binnen een kleinschalige residentie. Deze residentie geniet van een uitstekende ligging nabij het centrum van Varsenare met in de nabijheid winkels, openbaar vervoer, restaurants, …

Het appartement is als volgt ingedeeld: inkomhal met vestiare en apart toilet, lichtrijke leefruimte met gashaard die uitgeeft op het ruime terras, een uitgeruste keuken met berging, een hal die uitgeeft op de 2 kamers, badkamer met ligbad, douche en dubbel badkamermeubel en nog twee extra bergingen.
Als extra is er bij het appartement nog een garage en een afgedekte buitenberging inbegrepen.

Deze verkoop biedt een prachtige opportuniteit om een eigendom aan te kopen aan een marktcomforme prijs waar je de eerste 7 jaar geen lopende kosten dient te dragen en geen zorgen hebt over verhuur, kortom ideaal als investering.
Naakte/blote eigendom te koop
Unieke investeringskans
2 ruime slaapkamers
Garage en extra berging
Strategische ligging

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 349.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2001
Bewoonbare oppervlakte
123 m2
Referentie
64GSVNS6U9RC
Makelaar Code
unieke-investeringskans-te-var
EPC Waarde
177 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20231216-0003070214-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€349.000 / Altro Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com