Home Te Koop Appartement 8490 Varsenare
Gistelsteenweg 25-bus-004
Kaart

Gistelsteenweg 25-bus-004

8490 Varsenare Appartement Te Koop
1 slaapkamers

Ontdek deze prachtig afgewerkte assistentiewoning gelegen in het residentiële Varsenare met een zonnig terras dat uitkijkt op de mooie tuin. Het appartement ligt op de begane grond en is op loopafstand van winkels en openbaar vervoer. De woning beschikt over een ruime entree, een woon- en eetkamer met een volledig ingerichte open keuken. Vanuit de woonkamer bereikt u het gezellige zonnige terras. Daarnaast is er een slaapkamer met aangrenzende badkamer voorzien van lavabo, toilet en grote inloopdouche die rolstoeltoegankelijk is.

Deze instapklare woning is stijlvol afgewerkt met schilderwerk en verlichtingsarmaturen. Als onderdeel van Residentie Stuyvenberg, biedt het een assistentie-oproepsysteem, brand- en inbraakdetectie, evenals woonassistentie 6 dagen per week en 24/7 crisiszorg. Er worden ook regelmatig activiteiten georganiseerd en er zijn faciliteiten zoals een brasserie, kapsalon, wasserette, fitnessruimte en wellness.

Let op: de minimumleeftijd is 65 jaar. De vraagprijs bedraagt 379 000 euro. Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, neem contact op via 050 733 337 of kantoor@immowoon.be.

* * *

Gistelsteenweg 25-bus-004 - 8490 Varsenare - Magnifiek afgewerkte assistentiewoning met zonnig terras op het uiteinde met uitkijkend op de mooie tuin! Deze assistentiewoning met keuze uit meerdere service-pakketten is praktisch gelegen in het residentiële Varsenare op wandelafstand van winkelgelegenheden en openbaar vervoer. Dit appartement bevindt zich op de gelijkvloers. Omvat een ruime inkom, woon- en eetkamer met open ingerichte keuken voorzien van alle toestellen. Vanuit de woonkamer is het gezellige en zonnige terras bereikbaar. Verder is er een slaapkamer met naastliggend een badkamer met lavabo, toilet en grote inloopdouche (rolstoeltoegankelijk). Dit appartement is perfect instapklaar en stijlvol afgewerkt: geschilderd, volledig voorzien van verlichtingsarmaturen. Een erkende assistentiewoning van Residentie Stuyvenberg. Er is een assistentie-oproepsysteem, brand- en inbraakdetectie zijn voorzien alsook 6/7 woonassistentie en 24/7 crisiszorg. Verder worden geregeld activiteiten georganiseerd: er is een brasserie, kapsalon, wassalon, een fitness en een wellness. De minimumleeftijd is 65 jaar. Vraagprijs: 379 000 euro Wens je meer info of een bezoek, contacteer ons op het nummer 050 733 337 of kantoor@immowoon.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 379.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
ITMJOISP5EUB
Makelaar Code
5366
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
In aanvraag
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
16 Apr 2024
€379.000 / Immo Woon
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com