Kaart

4800 Verviers Appartement Te Koop
110 m² wonen
3 slaapkamers

Ontdek dit ruime en lichte appartement aan de Rue de Liège 37 in Verviers, klaar om naar je eigen smaak te vernieuwen. Met zijn uitstekende locatie in een goed onderhouden complex, biedt dit pand de perfecte basis voor jouw volgende thuis.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in een ruime hal die leidt naar verschillende leefruimtes, waaronder een woonkamer en eetkamer. De keuken is groot genoeg om inspirerende maaltijden te bereiden en bevat nog een bijkeuken voor extra gemak. De accommodatie beschikt verder over een afzonderlijke wc en een badkamer.

Voor de nachten beschikt dit appartement over drie ruime slaapkamers en bovendien kan je een extra kamer benutten als kantoor of vierde slaapkamer. Voeg daarbij de originele visgraatparketvloeren die karakter en charme aan elke kamer toevoegen.

Aan de buitenzijde van dit appartement vind je een balkon aan de voorkant en een kleine terras aan de achterkant, ideaal om te genieten van een kopje koffie in de ochtend of een glas wijn in de avond.

Dit appartement in Verviers biedt een enorm potentieel, of je nu op zoek bent naar een nieuw thuis of naar een vastgoedinvestering.

* * *

VERVIERS Rue de Liège 37: Grand et lumineux appartement à rafraîchir dans une résidence bien suivie et entretenue. Composition: hall d'entrée, salon, salle à manger, cuisine, arrière cuisine, salle de bain, wc séparé, halle de nuit, 3 chambres + bureau ou 4 chambres, balcons avant et petite terrasse arrière. Parquets d'origine en chevrons. Enorme potentiel!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 215.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
110 m2
Referentie
F-8XF0JBO0TB
Makelaar Code
2023-59
EPC Waarde
392 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20240112002205
Prijs Geschiedenis
29 Jan 2024
€215.000 / Voisin Immo
15 Jan 2024
€245.000 / Voisin Immo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com