Home Appartement 8630 Veurne
Nieuwpoortkeiweg 7-0203
Kaart

Nieuwpoortkeiweg 7-0203

8630 Veurne Appartement
92 m² wonen
92 m² perceel
€299.000

Dit prachtige appartement bevindt zich op een ideale locatie in het hart van Veurne, aan de Nieuwpoortkeiweg 7. Alles wat je nodig hebt is binnen handbereik, met talloze voorzieningen op slechts een korte wandeling afstand.

Het appartement ligt op de tweede verdieping van Residentie Simenon, dat gemakkelijk toegankelijk is via de lift of de trap. Als je binnenkomt, word je verwelkomd door een royale inkomhal, compleet met een apart toilet.

Richting de woonkamer vind je een stijlvolle open keuken die volledig is uitgerust met moderne voorzieningen, waaronder een dampkap, dubbele wastafel, vaatwasser, kookplaat, koelkast met vriesvak en een oven. Vanuit de woonkamer geniet je van toegang tot een sfeervol terras door middel van een schuifraam. Achter de keuken bevindt zich een handige bergruimte, ideaal voor het huisvesten van een wasmachine en droger.

Terug in de hal leidt de weg naar twee ruime slaapkamers en een comfortabele badkamer, uitgerust met een dubbele wastafel, ligbad en een douche voor de ultieme ontspanningservaring.

Om dit appartement compleet te maken, krijg je de mogelijkheid om een ruime afgesloten garage met een extra berging aan te kopen voor een bedrag van 26.000 euro.

Ben je geïnteresseerd in deze woning? Neem dan snel contact op via 058 31 58 58 en ontdek jouw nieuwe thuis in het hart van Veurne.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Nieuwpoortkeiweg 7-0203 - 8630 Veurne - Gelegen in de Nieuwpoortkeiweg 7 in Veurne. Een ideale ligging in het centrum van Veurne, met heel wat voorzieningen op wandelafstand.

Op de tweede verdieping van Residentie Simenon kun je dit appartement terugvinden. Via de lift of de trap kom je het appartement binnen in de inkomhall met een apart toilet. Verder kun je naar de living met ingerichte open keuken (dampkap, dubbele wastafel, vaatwasmachine, kookplaat, frigo met vriesvak en een oven). Via het schuifraam vanuit de woonkamer kun je het terras betreden. Achter de keuken heb je een bergruimte met aansluiting voor de wasmachine en de droogkast.

Terug in de hall kun je doorlopen naar de twee slaapkamers en de badkamer (dubbele wastafel, ligbad en douche).

Bij het appartement kun je nog een een ruime afgesloten garage met een aparte berging aankopen, voor een prijs van 26.000 euro.

Interesse? ☎️ 058 31 58 58

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 299.000
Kadastraal Inkomen
€ 843
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2009
Grond oppervlakte
92 m2
Bewoonbare oppervlakte
92 m2
Referentie
5NI1PPTZR9J1
EPC Waarde
86 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20231213-0003069301-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
09 Mar 2024
€299.000 / ERA Vastgoed Vandenbussche
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com