Kaart

Rodestraat 85A

8630 Veurne Appartement Te Koop
103 m² wonen
2 slaapkamers

Gelegen in de Rodestraat in Veurne, op slechts een steenworp afstand van winkelcentrum Westpark en het station, vindt u nieuwbouwresidentie Volta. Deze voormalige elektriciteitscentrale is niet alleen voorzien van authentieke elementen, maar biedt ook modern comfort in combinatie met een stukje historie.

Dit specifieke appartement heeft een oppervlakte van 103m², aangevuld met een zuidgericht terras van 14m². Alle bewoners kunnen bovendien genieten van een gemeenschappelijke groene zone met wadi.

De grootte van de appartementen in Residentie Volta varieert tussen 101 en 126m². Dit belooft een ruime en comfortabele woonervaring. Talrijke glaspartijen garanderen natuurlijke lichtinval en verhoogt zo de kwaliteit van het wooncomfort. Hoogwaardige materialen in de afwerking maken dat deze residentie helemaal klaar is voor de toekomst.

De locatie van deze residentie is strategisch gekozen: dichtbij het stadscentrum, Westpark en het station, maar toch vlakbij een uitgestrekt natuurgebied van 15ha waar het heerlijk vertoeven is.

Alle appartementen worden instapklaar geleverd, maar er is momenteel ook de mogelijkheid om het appartement casco aan te kopen. Zowel een lift als trap zijn aanwezig in het pand.

Elk appartement beschikt over een eigen carport met buitenberging, inclusief voorziening voor een laadkabel. Er is tevens een gemeenschappelijke fietsen- en afvalberging.

Deze appartementen vormen de perfecte keuze voor wie op zoek is naar comfortabel wonen, maar zijn ook een interessante investeringsmogelijkheid.

Heeft u interesse in een investeringsrapport op maat? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers!

* * *

Rodestraat 85A - 8630 Veurne - Kom deze woning ontdekken op ons kantoor op afspraak van 22/04 tot 27/04 tijdens de Nationale Vastgoedweek!

Gelegen langs de Rodestraat in Veurne en op slechts een boogscheut van winkelcentrum Westpark en het station bevindt zich nieuwbouwresidentie Volta: een voormalige elektriciteitscentrale, waarvan de authentieke elementen nog steeds terug te vinden zijn.

Het complex bestaat uit 15 ruime appartementen die elk beschikken over 2 volwaardige slaapkamers en een zuidgericht terras (14 m² - 21 m²) of een tuin van 96 m².

Bovendien kunnen alle bewoners genieten van een gemeenschappelijke groenzone met wadi.

De oppervlaktes van de appartementen variëren tussen de 101 en 126 m²: een garantie op comfortabel wonen. De kwaliteit van het wooncomfort wordt extra verhoogd door het voorzien van voldoende glaspartijen, waardoor elk appartement geniet van heel wat lichtinval. Daarnaast wordt er bij de afwerking gekozen voor hoogwaardige materialen, waardoor Residentie Volta volledig klaar is voor een duurzame toekomst.

Deze doordachte locatie is slechts op enkele minuten verwijderd van het stadscentrum, Westpark en het station. Daarnaast is het aangenaam vertoeven in het aangrenzend natuurgebied van 15ha.

Alle appartementen worden instapklaar afgewerkt, maar tevens is er momenteel nog de mogelijkheid om het appartement casco aan te kopen. Lift en trap aanwezig.

Daarnaast beschikt men over een private carport met buitenberging (inclusief voorziening laadkabel). Tevens is er gemeenschappelijke fietsen- en afvalberging aanwezig.

Deze appartementen zijn uitermate geschikt voor eigen bewoning, alsook ter investering!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 299.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
103 m2
Referentie
NUEQOV6456-H
Makelaar Code
159972
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woonuitbreidingsgebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€299.000 / Dewaele
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com