Kaart

Rodestraat 10

8630 Veurne Appartement Te Koop
99 m² wonen
2 slaapkamers

In het hart van Veurne, op een steenworp afstand van het bruisende Suikerpark, vind je dit prachtige twee slaapkamer appartement. Het ligt ideaal op wandelafstand van het centrum en biedt zo een perfect evenwicht tussen rust en levendigheid.

Bij binnenkomst in het appartement wordt je meteen verwelkomd door de ruime leefruimte die naadloos overvloeit naar de open keuken. Deze harmonieuze integratie garandeert gezellige momenten, of je nu een maaltijd bereidt of geniet van een avondje thuis.

Het appartement telt twee terrassen, eentje aan de voorzijde en eentje aan de achterzijde. Beiden bieden ze een ideale plek om te ontspannen met een kopje koffie in de ochtend of om te genieten van de warme avonden onder de sterrenhemel.

De moderne inloopdouche in de badkamer nodigt uit tot ontspanning na een lange dag. Daarnaast beschikt het appartement over een aparte wc, een praktische berging voor al je spullen en een handige inkomhal.

Extra opslagruimte vind je in de kelderberging en je auto parkeer je veilig in de ondergrondse autostaanplaats. Dit twee slaapkamer appartement nabij het Suikerpark in Veurne combineert comfort en gemak, en is de perfecte plek om te genieten van alles wat de stad te bieden heeft.

* * *

Rodestraat 10 - 8630 Veurne - Dit appartement heeft een topligging vlakbij het Suikerpark van Veurne waar heel wat toekomstplannen zijn. Het appartement is ideaal gelegen voor mensen die graag dicht van het centrum wonen en vlakbij het openbaar vervoer.

Het lichtrijke appartement heeft twee ruime terrassen langs de voor- en achterkant van het gebouw waardoor je de hele dag door geniet van de zon.

Via de inkomhal kom je binnen in de ruime woonkamer met aansluitend de volledig ingerichte keuken met kookeiland en eetruimte. De woonkamer biedt toegang tot de ruime zonneterrassen. Naast de inkomhal zijn er twee slaapkamers, een apart gastentoilet en een grote bergruimte. Recht tegenover de slaapkamers is een ruime badkamer met inloopdouche en aansluitingen voor wasmachine en/of droogkast.

Bij het appartement hoort ook een staanplaats en een private kelderberging. (€ 25.000)

Interesse in dit appartement of vragen? Neem gerust telefonisch contact op via 0498 88 68 02.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 298.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2013
Bewoonbare oppervlakte
99 m2
Referentie
MQAUF5HTBOI2
EPC Waarde
46 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20240306-0003165209-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
27 Mar 2024
€298.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com