Home Te Koop Appartement 8630 Veurne
Oude Beestenmarkt 9
Kaart

Oude Beestenmarkt 9

8630 Veurne Appartement Te Koop
243 m² wonen
3 slaapkamers

Op een steenworp afstand van de Grote Markt, winkels en het stadspark, bieden we deze 4 gloednieuwe huizen te koop aan in het hart van Veurne. Deze woningen kenmerken zich door hun grote woonoppervlakte, knusse stadstuin en energie-efficiënte afwerking. Bent u op zoek naar vastgoed in Veurne? Lees dan verder.

Het gelijkvloers (81 m²) bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, een multifunctionele ruimte die kan dienen als kantoor of hobbyruimte, een volledig uitgeruste keuken met eetruimte en een woonkamer met uitzicht op de tuin.

De eerste verdieping (81 m²) is instapklaar en bevat 3 slaapkamers, een badkamer met douche, een apart toilet en een ruime berging/wasplaats.

De bovenste verdieping (81 m²) wordt casco opgeleverd. In overleg met de bouwheer kan deze verdieping verder worden ingericht met extra slaapkamers, een badkamer, een kantoor of bergruimte.

De woning wordt afgemaakt met een gezellige stadstuin met terras.

Voordelen van deze woning zijn de toplocatie in het centrum van Veurne, de riante vloeroppervlakte van 243 m², stijlvolle architectuur, modern comfort zoals vloerverwarming, aluminium raamwerk, D-ventilatie en zonnepanelen. Daarnaast kunt u uw eigen stijl aan de keuken, badkamer en vloeren toevoegen. Deze BEN-woning heeft een E-peil van slechts 23, wat betekent dat het zeer energiezuinig is.

Bovendien komt deze woning in aanmerking voor de 6% btw-regeling! Voor meer informatie over de voorwaarden kunt u terecht op www.dewaele.com.

Heeft u interesse in een van deze prachtige huizen in het centrum van Veurne? Maak dan snel een afspraak! Prijzen beginnen vanaf 465.000 euro.

* * *

Oude Beestenmarkt 9 - 8630 Veurne - Gelegen op enkele stappen van de Grote Markt , winkels en het stadspark, vinden we deze 4 nieuwbouwhuizen te koop in het centrum van Veurne. De grote woonoppervlakte, gezellige stadstuin en energiezuinige afwerking zijn enkele van de vele troeven. Op zoek naar immo te koop in Veurne? Lees dan zeker verder

Indeling gelijkvloers (81 m²):
- inkomhal met gastentoilet
- polyvalente ruimte (bureau/kantoor, hobbyruimte, ...)
- ingerichte keuken met eetplaats
- leefruimte met zicht op de tuin

De eerste verdieping (81 m²) wordt instapklaar afgewerkt en voorzien van 3 slaapkamers, badkamer met douche, apart toilet en ruime berging/wasplaats.

De bovenste verdieping (81 m²) wordt standaard casco afgewerkt. In samenspraak met de bouwheer kan ervoor gekozen worden om deze verdieping ook verder in te richten: extra slaapkamer(s) & badkamer, bureau, bergzolder, ...

De gezellige stadstuin met terras maakt deze woning helemaal af!

De troeven:
- toplocatie in centrum Veurne
- riante vloeroppervlakte (243 m²!)
- stijlvolle architectuur
- modern comfort: vloerverwarming, aluminium raamwerk, D-ventilatie, zonnepanelen,...
- eigen stijl van keuken, badkamer en vloeren
- BEN-woning met een E-peil van slechts 23

Tevens komt deze woning in aanmerking voor de 6% btw-regelgeving! Ontdek de voorwaarden op www.dewaele.com

Interesse in één van deze prachtige huizen te koop in centrum Veurne? Maak dan snel een afspraak! Beschikbaar vanaf 465.000 euro.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 465.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
243 m2
Referentie
K1IKMV7E0LEK
Makelaar Code
189877
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€465.000 / Dewaele
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com