Home Appartement 8570 Vichte
Peter Benoitstraat 4-B11
Kaart

Peter Benoitstraat 4-B11

8570 Vichte Appartement
71 m² wonen
2 slaapkamers
€207.900

Ontdek dit nieuwbouwproject, ideaal gelegen in een groene omgeving en bestaande uit vijf stijlvolle gebouwen. Elk gebouw herbergt maximaal zeven appartementen en is ontworpen om een gevoel van geborgenheid en gemoedelijkheid te creëren. Met een totaal van 34 appartementen biedt het project voor ieder wat wils, met een verscheidenheid aan zichten, oppervlaktes en aantallen slaapkamers.

De wooneenheden zijn gebouwd rond een prachtig gerenoveerde art deco-villa uit 1930, waarbij de historische elementen bewaard zijn gebleven. Of je nu een dynamisch jong koppel bent of een actieve senior op zoek bent naar woonkwaliteit en -comfort, of een investeerder op zoek naar een zorgeloos verhuurrendement, deze parkresidentie biedt de perfecte oplossing.

Elk appartement is afgewerkt met duurzame materialen en ontworpen met oog voor ergonomie. Sterke geluids- en warmte isolatie, ruime terrassen en optionele assistentiediensten zorgen voor een absoluut zorgeloos wooncomfort. Daarnaast is er de mogelijkheid tot aankoop van een garage, voorzien van een eenvoudige inrit op straatniveau zonder lastige hellingen of bochten.

Kies voor kleinschalig en veilig wonen in een groene, comfortabele omgeving of maak een veilige investering met Parkresidentie Ter Vichte Resort. Neem voor meer informatie of een bezoek aan de site contact met ons op via 056/44.03.69, we helpen je graag verder.
Ref. DEV3634

* * *

1. Vraag: Hoeveel appartementen zijn er in totaal in dit nieuwbouw project?
Antwoord: In dit nieuwbouw project zijn er in totaal 34 appartementen.

2. Vraag: Op wat voor mensen mikken de appartementen in deze parkresidentie?
Antwoord: De appartementen in deze parkresidentie mikken op een divers publiek van dynamische jonge koppels tot de actieve senior die kiest voor woonkwaliteit en wooncomfort en ook voor de investeerder die uitkijkt naar een zorgeloos verhuurrendement.

3. Vraag: Wat zijn enkele kenmerken van de afwerking van de appartementen?
Antwoord: De appartementen worden afgewerkt met duurzame materialen, hebben sterke geluids-en warmte isolatie en beschikken over mooie terrassen. Er wordt gestreefd naar een absoluut zorgeloos leefcomfort.

4. Vraag: Is het mogelijk om een garage aan te kopen?
Antwoord: Ja, de aankoop van een garage behoort tot de mogelijkheden. Daarbij is rekening gehouden met een zeer eenvoudige inrit op straatniveau.

5. Vraag: In wat voor omgeving bevindt zich Parkresidentie Ter Vichte Resort?
Antwoord: Parkresidentie Ter Vichte Resort biedt kleinschalig en veilig wonen in een groene en comfortabele omgeving. Het is ook een veilige investering voor geïnteresseerden.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Peter Benoitstraat 4-B11 - 8570 Vichte - Dit nieuwbouw project is gericht op wonen in een groene omgeving, 5 stijlvolle gebouwen van telkens maximaal 7 appartementen die gevoel van geborgenheid en een gemoedelijk sfeer creëren.

In totaal 34 appartementen en voor iedereen wat wils wat betreft zichten, oppervlaktes, aantal slaapkamers,...
De wooneenheden werden gebouw rond de art deco-villa uit 1930 die prachtig wordt gerenoveerd en met behoudv an de historische elementen.

Appartementen in deze parkresidentie mikken op een divers publiek van dynamische jonge koppels tot de actieve senior die kiest voor woonkwaliteit en wooncomfort in een mooi kader en op slechts enkele minuutjes van winkels en activiteiten alsook voor de investeerder die uitkijkt naar een zorgeloos verhuurrendement.

Afwerking met duurzame materialen, met oog voor ergonomie, sterke geluids-en warmte isolatie, mooie terrassen. Hier wordt gestreefd naar een absoluut zorgeloos leefcomfort. Assistentie diensten kunnen optioneel mee worden voorzien indien gewenst door de koper maar zijn vanzelfsprekend ... geen verplichte keuze.

De aankoop van een garage behoort tot de mogelijkheden waarbij is rekening gehouden met een zeer eenvoudige inrit op straatniveau. M.a.w. geen hellingen of bochtenwerk om tot bij de eigen garage te komen.

U kiest voor kleinschalig en veilig wonen, in een groene en comfortabele omgeving of zoekt een veilige investering, dan kan Parkresidentie Ter Vichte Resort u vast en zeker bekoren.

Vragen, meer info of een bezoek een de site, bel ons op 056/44.03.69, wij helpen u heel graag verder.
Onze REF.DEV3634 Lees meer Verberg

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 207.900
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2018
Bewoonbare oppervlakte
71 m2
Referentie
MT8EPU11OQMO
Makelaar Code
Dev3966
EPC Certificaat
epb nieuwbouw in opmaak
Prijs Geschiedenis
10 Feb 2024
€207.900 / Vastgoedkantoor Devriese
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com