Kaart

Bekaertplein 2

8570 Vichte Appartement Te Koop
102 m² wonen
110 m² perceel
2 slaapkamers

* * *

Bekaertplein 2 - 8570 Vichte - Gelegen in het centrum van Vichte, profiteert dit appartement van een uitstekende ligging met alle voorzieningen, winkels, school,... op wandelafstand.
Dit lichtrijk appartement is gelegen op de 2de verdieping (lift aanwezig!) van een zeer rustig gelegen recent gebouw met ruime parkeermogelijkheden.
Bij binnenkomst valt meteen de lichte en luchtige sfeer op, de ruime woonkamer nodigt uit tot ontspanning en gezelligheid, terwijl het oostgerichte terras de perfecte plek is om te genieten van de zon.
De volledig ingerichte keuken is een waar paradijs voor kookliefhebbers, uitgerust met moderne apparatuur zoals een vaatwasser, inductiekookplaat, oven, magnetron, koelkast met vriesvak.
Het appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers en een moderne badkamer, voorzien van een prachtige inloopdouche en een dubbele lavabo. Het apart toilet en de praktische bergruimte met aansluiting voor wasmachine, maken dit appartement compleet.
Mogelijkheid tot aankoop van ondergrondse staanplaats mét ruime kelderberging aan €20.000.
Neem snel contact met ons op voor een bezichtiging via 09 380 09 74 of via info@excellent-vastgoed.be en ontdek zelf de charme van dit prachtige appartement!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 239.000
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
110 m2
Bewoonbare oppervlakte
102 m2
Referentie
R3X0F46O969H
Makelaar Code
4095
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€239.000 / Excellent Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com