Kaart

Rue Halbossart 7-4

4530 Villers-le-Bouillet Appartement Te Koop
130 m² wonen

Loop deze unieke kans niet mis en wordt de trotse eigenaar van een deel van de geschiedenis met deze stijlvolle duplex in de prestigieuze Chapelle Saint-Joseph d'Halbossart residentie. De prachtige kapel uit 1890, doordrenkt van historische waarde, is vernuftig omgetoverd tot vier buitengewone appartementen, waarbij traditie en moderniteit harmonieus samenkomen.

Deze duplex is de belichaming van tijdloze elegantie gecombineerd met hedendaags comfort. Hier geniet je van royale, lichtgevulde ruimtes die plaats bieden aan opmerkelijke kenmerken zoals eiken parketvloeren en gladde betonnen details die bijdragen aan een sfeer van exclusiviteit. De volledig uitgeruste en moderne keuken, samen met de ruime slaapkamers, verhogen het comfort van deze woning aanzienlijk.

Daarnaast profiteer je van de voordelen van een 40m2 groot terras, ideaal voor ontspannende momenten of gezellige bijeenkomsten. Energie-efficiëntie en technologische innovatie staan centraal met functies zoals dubbele beglazing, een individuele warmtepomp, vloerverwarming en domotica.

Bovendien is er voldoende ruimte voor opslag dankzij de individuele kelders, terwijl de garage plaats biedt voor twee auto's. Met al drie van de vier kavels verkocht, is dit je laatste kans om te investeren in deze uitzonderlijke residentie. Ervaar de luxe van het moderne leven gecombineerd met de charme van een verleden tijd.

* * *

Rue Halbossart 7-4 - 4530 Villers-le-Bouillet - Dit is je laatste kans om een duplex appartement te kopen in deze uitzonderlijke residentie! De Chapelle Saint-Joseph d'Halbossart, gebouwd in 1890, ligt op een plek met een rijke geschiedenis en is zorgvuldig gerenoveerd om vier unieke appartementen te bieden. Deze duplex biedt een perfecte combinatie van authenticiteit uit het verleden en modern comfort. De kenmerken zijn indrukwekkend: ruime slaapkamers met eiken parketvloeren, een volledig uitgeruste moderne keuken, een lichte woonkamer en een terras van meer dan 40m2. Architectonische details zoals gladde betonnen vloeren voegen een vleugje elegantie toe. Andere kenmerken zijn een individuele warmtepomp, vloerverwarming, dubbele beglazing, domotica en uitzonderlijke energieprestaties. Deze duplex heeft ook individuele kelders en een garage met ruimte voor twee auto's. Wacht niet te lang: er zijn al drie kavels verkocht! Mis deze unieke kans niet om een stukje geschiedenis te verwerven en tegelijkertijd in hedendaagse luxe te leven.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 320.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
130 m2
Referentie
O2YBHPI6V-1O
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Jan 2024
€320.000 / Label Immo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com