Home Te Koop Appartement 1800 Vilvoorde
Harensesteenweg 230
Kaart

Harensesteenweg 230

1800 Vilvoorde Appartement Te Koop
217 m² wonen
3 slaapkamers

Harensesteenweg 230 - 1800 Vilvoorde - Ruim en lichtrijk duplex penthouse appartement gelegen in de nieuwe ontwikkelingssite 'watersite' te Vilvoorde met een prachtig zuidgericht terras op een centrale goed bereikbare ligging en een boogscheut verwijderd van Brussel.
Op 5 min wandelafstand vindt u het openbaar vervoer, het kanaal van Willebroek toegankelijk met fiets/voetgangersbrug naar het Domein Drie Fonteinen en allerlei winkels en supermarkten.
Deze prachtige penthouse loft van 218m2 + 91m2 zuidgericht terras bevindt zich op de tweede en derde verdieping van het standingvolle gebouw 'De Magneet’ waar ook o.a. Woestijnvis en SBS gevestigd zijn.
De penthouse is met een energiecertificaat score B zeer energiezuinig, heeft vloerverwarming, een hoog rendementsketel en airconditioning / warmtepomp.
2de verdieping komt u binnen via een ruime trendy inkomhal, grote master bedroom, 2 slaapkamers, 1 dressing, 1 badkamer met grote inloop douche en 1 apart wc, de trap met lichtkoepel leid u naar de bovenverdieping met een indrukwekkende open lichtrijke leefruimte met kookeiland en volledig geïnstalleerde keuken, eetkamer en cozy woonkamer alsook de toegang tot het zuidgerichte terras van meer dan 90m² met een ongelooflijk uitzicht over Brussel.
Bij deze loft hoort een dubbele overdekte autoparkeerplaats en een privatieve kelder van 8m2.
Voor snelle beslissers!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 579.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
217 m2
Referentie
3KWYYMW4FSWK
Makelaar Code
077-1817374
Prijs Geschiedenis
23 Jan 2023
€579.000 / C21 Berthouts
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com