Home Te Koop Appartement 1800 Vilvoorde
Kleine Molenstraat 9-3-3
Kaart

Kleine Molenstraat 9-3-3

1800 Vilvoorde Appartement Te Koop
75 m² wonen

Dit prachtige, nieuwe appartement verwelkomt u op de derde verdieping van een gebouw gelegen in het bruisende hart van Vilvoorde. Het is ideaal gesitueerd nabij een breed scala aan voorzieningen waaronder diverse winkels, heerlijke restaurants, verschillende scholen, makkelijk bereikbaar openbaar vervoer en een uitnodigend park. Gekarakteriseerd door haar stijlvolle afwerking en hoogwaardig comfort is dit appartement volledig instapklaar.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in de hal die uitgerust is met een praktische vestiaire en apart toilet. Gelegen aan de voorkant van het appartement vindt u de lichte en ruime leefruimte van 26m², die een prachtig open zicht op de nabijgelegen kerk biedt. Aan deze leefruimte sluit de volledig uitgeruste open keuken aan, voorzien van de nodige toestellen zoals een vaatwasser, dampkap, inductiekookplaat, koelkast, diepvries en dubbele spoelbak.

Aan de rustige achterkant van het appartement vindt u de twee comfortabele slaapkamers van respectievelijk 10m² en 13m². Daarnaast is er ook een riante badkamer, compleet met ligbad, douche, dubbele wastafel in meubel en aansluitingen voor een wasmachine en droogkast.

Bovendien is dit appartement bijzonder energie-efficiënt, gezien het beschikt over een EPC A. Bijkomend is de elektriciteit volledig conform. Een extra troef is dat er een autostaanplaats en kelder inbegrepen zijn in de prijs.

Samengevat, dit appartement biedt u een comfortabele, duurzame en centrale woonplek in Vilvoorde, klaar om u te verwelkomen.

* * *

Kleine Molenstraat 9-3-3 - 1800 Vilvoorde - Welkom in dit nieuw appartement van 2012, op de derde verdieping, in het hart van Vilvoorde, nabij verschillende winkels, restaurants, openbaar vervoer, scholen en een park. Het appartement is volledig instapklaar, heeft een EPC A en de elektriciteit is conform.
U komt het appartement binnen via de inkomhal, met vestiaire en apart toilet. Aan de voorkant van het appartement, bevindt zich de lichtrijke leefruimte (26m²) met een open zicht op de kerk. Aansluitend is er de open geëquipeerde keuken (met vaatwasser, dampkap, inductiekookplaat, koelkast, diepvries en dubbele spoelbak. Aan de achterkant van het appartement, bevinden zich de 2 slaapkamers van 10m² en 13m² en de badkamer (met ligbad, douche, dubbele lavabo in meubel en aansluitingen voor wasmachine en droogkast).
Er is ook een autostaanplaats in de prijs inbegrepen.
Pluspunten:

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 269.000
Kadastraal Inkomen
€ 951
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1989
Bewoonbare oppervlakte
75 m2
Referentie
5914ADAGGE4Y
EPC Waarde
89 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20240313-0003174972-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€269.000 / ERA Immo Toye
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com