Kaart

Schaarbeeklei 8

1800 Vilvoorde Appartement Te Koop
86 m² wonen
2 slaapkamers

Schaarbeeklei 8 - 1800 Vilvoorde - Ben je op zoek naar de perfecte combinatie van modern comfort en stijlvol wonen? Dan is dit jouw kans! Dit schitterende appartement, recentelijk gerenoveerd in 2022, biedt een oase van rust en luxe in het bruisende centrum van Vilvoorde.

Dit appartement beschikt over 2 slaapkamers voor optimaal comfort, een moderne badkamer met hoogwaardige afwerking, en een volledig uitgeruste keuken met moderne apparatuur. Bovendien heb je de mogelijkheid om een prachtig terras te creëren voor ontspannen buitenleven.

Met een ruime woonkamer die veel natuurlijk lichtinval biedt is dit de ideale woning voor wie op zoek is naar comfortabel wonen in het hart van Vilvoorde.

Dit appartement is ideaal gelegen, dicht bij winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer. Of je nu op zoek bent naar een comfortabel thuis of een slimme investering, dit appartement heeft het allemaal!

Mis deze kans niet om in stijl te wonen. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en jouw droomwoning te ontdekken!

Voor meer informatie www.century21vilvoorde.be. We kijken ernaar uit om van je te horen! ?

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 220.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
86 m2
Referentie
7BU60ILTF1NC
Makelaar Code
009-5931428
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€220.000 / C21 Home Sweet Home
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com