Home Te Koop Appartement 1800 Vilvoorde
Rollewagenstraat 98
Kaart

Rollewagenstraat 98

1800 Vilvoorde Appartement Te Koop
91 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit charmante appartement, te koop aangeboden door Gaëlle en Sylvain. Dit pand in uitstekende staat bevindt zich in een kleinschalige mede-eigendom met lage kosten. Het beschikt over twee ruime slaapkamers van 16m² en 17m², een woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en een moderne badkamer. Het appartement is ideaal voor een klein gezin of een stel. Bovendien is er de mogelijkheid om een afgesloten garage bij te kopen voor €20.000.

Het appartement is gunstig gelegen nabij alle voorzieningen, openbaar vervoer en scholen. Het heeft dubbele beglazing, conforme elektriciteit en een kelder van 8m² voor extra opslagruimte.

Grijp deze kans om een hoogwaardig onroerend goed tegen een betaalbare prijs te verwerven. Neem contact met ons op om een bezichtiging te regelen. Wie weet wordt dit appartement binnenkort uw nieuwe thuis! Contacteer Century 21 Ever One op 02 241 21 21 of via info@century21everone.be.

Let op: de RU-aanvraag is gedateerd op 28.03.24. Deze informatie is indicatief en niet contractueel.

* * *

Rollewagenstraat 98 - 1800 Vilvoorde - Gaëlle en Sylvain hebben voor u dit charmante appartement te koop gevonden in zeer goede algemene staat, in een kleine mede-eigendom met lage kosten! Met twee ruime slaapkamers (16m² en 17m²), een woonkamer en een volledig uitgeruste keuken en een moderne badkamer, is dit appartement perfect voor een klein gezin of een koppel. Bovendien heeft u de mogelijkheid om een afgesloten garage aan te schaffen bovenop de prijs voor 20.000€. De locatie van dit appartement is ideaal, dicht bij alle voorzieningen, openbaar vervoer en scholen.

Dubbele beglazing, conforme elektriciteit, een kelder van 8m² om de spullen van het hele gezin op te bergen!

Mis deze kans niet om een kwalitatief onroerend goed te verwerven tegen een betaalbare prijs. Neem nu contact met ons op om een bezoek te regelen en misschien wordt dit appartement binnenkort uw nieuwe thuis!
Century 21 Ever One: 02 241 21 21 - info@century21everone.be

RU-aanvraag van 28.03.24

Ter informatie en niet-contractueel

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 239.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
91 m2
Referentie
4HIKNFXHB18I
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€239.000 / C21 Ever One
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com