Kaart

4600 Visé Appartement Te Koop
2 slaapkamers

Genesteld in een klein privépark omringd door groen en op een steenworp afstand van het centrum van Visé, heeft de Immobilière Wolfs het genoegen u dit prachtige appartement uit 2021 te presenteren, dat gelegen is op de begane grond van een gloednieuw gebouw. Geniet van een aangenaam achterterras, een parkeerplaats, lichte leefruimtes en uitstekende energieprestaties in klasse A!

Dit gelijkvloers appartement biedt u toegang via een gemeenschappelijke hal en een private hal. U zal onder de indruk zijn van de ruime leefruimte van +/- 33 m², die voorzien is van een volledig uitgeruste keuken en een lichte woon- en eetkamer met grote ramen die uitkijken op het terras van +/- 9 m². Er is ook een nachthal, een apart toilet, twee slaapkamers van +/- 10 en 16 m², een wasruimte en een badkamer met wastafel en bad. De voorkant van het gebouw huisvest uw buitenparkeerplaats.

Met een verwarmde vloeroppervlakte (volgens EPC) van +/- 90 m² plus terras, PVC dubbele beglazing, een waterontharder en stadsverwarming, voldoet dit appartement aan al uw comforteisen. De maandelijkse kosten bedragen 185,52 euro (inclusief brandverzekering, reserve voor water- en verwarmingskosten, syndicuskosten, reservefonds, exploitatiefonds, enz.). Elektriciteitsvoorziening is geregeld tot 2045.

Dit appartement wordt verkocht onder BTW-stelsel. Energetische informatie: PEB Nr.: 20210427503371, PEB: A, E spec: 81 kWh/jaar, E totaal: 7237 kWh/m².jaar.

Het appartement verkeert in uitstekende staat en is ideaal gelegen nabij alle faciliteiten! Kies voor kwaliteit, comfort en gemak op een groene locatie dichtbij het stadsleven.

* * *

Vraag 1: Waar is het appartement gelegen?
Antwoord 1: Het appartement bevindt zich in een klein privépark, dichtbij het centrum van Visé.

Vraag 2: Wat zijn de kenmerken van de leefruimte in het appartement?
Antwoord 2: De leefruimte heeft een oppervlakte van ongeveer 33 m² en bestaat uit een superuitgeruste keuken, een woonkamer en een eetkamer met grote ramen naar het terras van ongeveer 9 m².

Vraag 3: Hoeveel slaapkamers heeft het appartement?
Antwoord 3: Het appartement heeft twee slaapkamers van ongeveer 10 en 16 m².

Vraag 4: Wat zijn de gemeenschappelijke kosten voor dit appartement?
Antwoord 4: De gemeenschappelijke kosten bedragen €185,52 per maand. Deze kosten omvatten brandverzekering, provisie voor water- en verwarmingskosten, syndic, reserveringsfonds, roulatiefonds.

Vraag 5: Wat is de energieklasse van het appartement en wat betekent dat?
Antwoord 5: Het appartement valt in energieklasse A, wat betekent dat het zeer energiezuinig is met een E spec van 81 kWh/jaar en een E totale van 7237 kWh/m² per jaar.

* * *

Implanté dans un petit parc privatif entouré de verdure, à deux pas du centre de Visé, l'Immobilière Wolfs a le plaisir de vous présenter ce magnifique appartement de 2021 situé au rez-de-chaussée d'une résidence flambant neuve. Bénéficiez d'une agréable terrasse arrière, d'un emplacement de parking, de lumineux espaces de vie et d'excellentes prestations énergétiques en classe A !

Rez-de-chaussée : hall d'entrée commun, hall d'entrée privatif, belle pièce de vie de +/- 33 m² comprenant cuisine super-équipée, salon et salle à manger avec grande baies vitrées vers la terrasse de +/- 9 m², hall de nuit, toilette indépendante, deux chambres de +/- 10 et 16 m², buanderie, salle de bains (lavabo et baignoire), emplacement de parking extérieur en façade.

Divers : surface de plancher chauffée (selon PEB) : +/- 90 m² + terrasse, R.C. : 820 €, double vitrage en PVC, adoucisseur d'eau, chauffage central au gaz de ville, charges communes : 185,52 €/mois (comprenant assurance incendie, provision pour charges eaux et chauffage des communs, syndic, fonds de réserve, fonds de roulement,...), électricité conforme jusqu'en 2045.

Vente sous régime de la TVA

Informations énergétiques : PEB No. : 20210427503371, PEB : A, E spec : 81 kWh/an, E totale : 7237 kWh/ m².an

ETAT IMPECCABLE !

EXCELLENTE SITUATION PROCHE DE TOUTES COMMODITES !

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 280.000
Kadastraal Inkomen
€ 820
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2021
Referentie
XX02SBMQ4-JN
Makelaar Code
5228
EPC Waarde
81 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20210427503371
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
04 Mar 2024
€280.000 / Agence Wolfs
07 Feb 2024
€295.000 / Agence Wolfs
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com