Kaart

Zeypestraat 39

1602 Vlezenbeek Appartement Te Koop
3 slaapkamers

Ontdek dit prachtige en luxueuze duplex appartement dat zich ontvouwt over de eerste en tweede verdieping, met een adembenemend uitzicht. Bij binnenkomst op de eerste verdieping word je verwelkomd door een inkomhal die naar boven leidt. De ruime en lichte leefruimte met een grote open keuken en bijkeuken/wasruimte biedt een fenomenaal zicht op de omgeving. De eerste verdieping biedt ook drie slaapkamers, twee badkamers, een dressing en twee aparte toiletten voor optimaal comfort en privacy.

De tweede verdieping onthult een grote multifunctionele ruimte van ongeveer 40m² met nog een open keuken en doucheruimte. Deze ruimte opent naar twee zonneterrassen, waarvan één beschikt over een berging.

Bij dit appartement horen ook drie garageboxen die zich aan de achterkant van het gebouw bevinden. Dit appartement is afgewerkt met hoogwaardige materialen om te garanderen dat je kunt genieten van rust en luxe. Neem gerust contact op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen via 0471 58 48 87.

Geniet van het gemak van een twee-verdiepingen tellend appartement, compleet met alle benodigdheden, zonder ooit aan comfort en luxe te hoeven inleveren. Met zo'n unieke woning als deze, wil je geen moment langer wachten.

* * *

Zeypestraat 39 - 1602 Vlezenbeek - Prachtig en luxueus duplex appartement op de 1ste en 2de verdieping met mooi verzicht.

Op de eerste verdieping komt u binnen in de inkomhal met trap naar boven. Vanuit de ruime en lichtrijke leefruimte met grote open keuken en berging/wasplaat kan u genieten van een prachtig verzicht. Op deze verdieping bevinden zich ook 3 slaapkamers, 2 bedakamers, dressing en 2 aparte toiletten. Op de 2de verdieping bevinden zich een grote polyvalente ruimte van +/- 40m² met open keuken en douchekamer. Via deze tuimte heb je toegang tot de 2 zonneterrassen waarvan één met berging.

Bij dit appartement horen ook 3 garageboxen. Ze bevinden zich achter het gebouw.

In dit appartement werd er gekozen voor kwalitatieve hoogwaardige materialen. U kunt hier heerlijk genieten in alle rust en luxe. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info of een bezoek ter plaatse 0471 58 48 87.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 760.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
Y4FW20J7CBS8
Prijs Geschiedenis
13 Mar 2024
€760.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com