Kaart

Viséweg 7-1

3790 Voeren Appartement Te Koop
88 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit instapklare duplex-appartement gelegen in het charmante Moelingen, een dorp dat zich bevindt binnen de bruisende stedendriehoek Maastricht-Luik-Aken. Uitstekende verbindingen zijn gegarandeerd met Maastricht slechts op 12 minuten rijden en de oprit naar de E25 autostrade eveneens snel bereikbaar. Bovendien biedt de nabije omgeving tal van faciliteiten zoals een kleuterschool, bushalte en diverse horecagelegenheden. Voor meer voorzieningen kunt u terecht in de nabijgelegen gemeentes Visé en Eijsden.

Het appartement maakt deel uit van een kleinschalig appartementsgebouw en biedt naast voldoende ruimte ook een zee aan licht. De eerste verdieping van de duplex herbergt een riante woonkamer die naadloos aansluit op een open keuken. De keuken is uitgerust met moderne apparatuur zoals een oven, elektrische kookplaat, afzuigkap en inbouwkoelkast. In 2023 werden nieuwe ramen geïnstalleerd wat zorgt voor een prachtige lichtinval. Daarnaast kunt u genieten van een zonrijk terras van maar liefst 27,8m2, perfect om te ontspannen na een drukke dag.

De bovenverdieping biedt plaats aan twee slaapkamers. De masterbedroom meet 20,6m2 en daarnaast vindt u een tweede slaapkamer van 13m2. Beide kamers zijn ruim en perfect om tot rust te komen. De hedendaagse badkamer van 4,4m2 is voorzien van een ligbad, lavabo en toilet.

Bent u geïnteresseerd in dit unieke duplex-appartement? Neem dan zeker contact met ons op voor bijkomende informatie of om een bezoek in te plannen.

* * *

Viséweg 7-1 - 3790 Voeren - Instapklaar duplex-appartement met riant, zonrijk terras en twee ruime slaapkamers. Het kleinschalige appartementsgebouw is gelegen te Moelingen. Deze dorpskern bevindt zich binnen de stedendriehoek Maastricht-Luik-Aken. Maastricht is bereikbaar op slechts 12 automin en de oprit naar autostrade E25 ligt op 1km. Binnen loopafstand bevinden zich heel wat faciliteiten: kleuterschool, bushalte, horeca…Voor het overige kan men terecht in Visé en Eijsden.

De indeling van het appartement is als volgt:

VERDIEPING 1:
- Riante woonkamer met open keuken die voorzien is van een oven, elektrische kookplaat, afzuigkap en inbouwkoelkast. Daarnaast werden in 2023 nieuwe ramen geplaatst op de eerste verdieping.
- Zonrijk terras van 27,8m2.

VERDIEPING 2:
- Masterbedroom van 20,6m2.
- Tweede slaapkamer van 13m2.
- Hedendaagse badkamer van 4,4m2 voorzien van ligbad, lavabo en toilet.

Aarzel niet om ons te contacteren voor bijkomende info of een bezoek.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 189.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1950
Bewoonbare oppervlakte
88 m2
Referentie
38RMXIGRZQ6B
Makelaar Code
5869159
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Mar 2024
€189.000 / Immo Janssen Marres
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com