Kaart

Groenselstraat 58

9250 Waasmunster Appartement Te Koop
257 m² wonen
556 m² perceel
4 slaapkamers

Ontdek dit royale opbrengstpand gelegen in de serene omgeving van Waasmunster. Met een royaal perceel van 555 vierkante meter, bestaat deze woning uit twee appartementen, beiden met een aparte brander en een uitstekende EPC-klasse C. Het beste is dat er geen renovatieplicht op dit pand rust.

De gelijkvloerse en het triplex appartement zijn allebei al langere tijd verhuurd. Dit maakt het pand de ideale investeringsmogelijkheid of u nu wilt profiteren van vaste huurinkomsten of de ruimte zelf wenst te bewonen. De flexibele structuur van de woning kan gemakkelijk worden aangepast aan uw woonbehoeften.

De appartementen zijn voorzien van twee keukens, vier slaapkamers en twee badkamers. Dit vertaalt zich naar een totale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 257 vierkante meter. Met uitzicht op de omliggende velden, extra beveiliging door rolluiken en centrale verwarming op aardgas, biedt dit pand comfort en functionaliteit in een vredige omgeving. Plus, de mogelijkheid bestaat om de woning als kangoeroewoning te gebruiken.

Het perceel biedt ook plaats aan twee garages. Hierdoor is er voor zowel bewoners als bezoekers genoeg parkeerruimte. Of u nu op zoek bent naar een investering of een ruime gezinswoning, dit pand vormt een solide basis voor uw toekomstplannen. Neem vandaag nog contact met ons op via 052/46.38.03 voor meer informatie en wie weet zien we u binnenkort!

* * *

Groenselstraat 58 - 9250 Waasmunster - Omschrijving HOB / OPBRENGSTEIGENDOM BESTAANDE UIT 2 APP MET 4 SLPK Stap binnen in de rustige omgeving van Waasmunster, waar dit ruime opbrengstpand op u wacht. Met een royaal perceel van 555 vierkante meter biedt deze woning twee ruime appartementen, elk met aparte branders en een solide EPC-klasse C. Geen renovatieverplichting van toepassing.

Het gelijkvloerse appartement en het triplex appartement zijn beide al geruime tijd verhuurd, waardoor dit pand een ideale investeringsmogelijkheid biedt. Of het nu gaat om het behoud van huurinkomsten of het creëren van een grote woonruimte, dit pand past zich gemakkelijk aan aan uw behoeften.

De woonst / twee appartementen beschikt over twee keukens, vier slaapkamers en twee badkamers, wat een totale bewoonbare oppervlakte van 257 vierkante meter met zich meebrengt. Met zicht op de omringende akkers, rolluiken voor extra veiligheid en centrale verwarming op aardgas, biedt dit pand comfort en functionaliteit in een rustige omgeving.

Deze woning kan ook als kangoeroewoning fungeren.

Met twee garages op het terrein is er voldoende parkeergelegenheid voor bewoners en bezoekers. Of u nu op zoek bent naar een investering met stabiele huurinkomsten of naar een ruime woning voor uw gezin, dit pand biedt een solide basis voor uw toekomstige plannen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Dit kan via het telefoonnummer: 052/46.38.03 en wie weet tot binnenkort!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 499.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1980
Grond oppervlakte
556 m2
Bewoonbare oppervlakte
257 m2
Referentie
7W67G0CSU48C
Makelaar Code
Groenselstraat 58/60, Waasmuns
EPC Waarde
209 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230614-0002918886-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€499.000 / Uw-Huis.be
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com