Kaart

Keukeldam 94-52

8790 Waregem Appartement Te Koop
100 m² wonen
200 m² perceel

Als je droomt van een ruim appartement waar je kan genieten van het bruisende stadsleven in Waregem, dan is deze plek perfect voor jou. Met een bewoonbare oppervlakte van 100 vierkante meter, biedt dit appartement meer dan genoeg ruimte voor een comfortabel leven.

Dit appartement onderging recent een grondige renovatie door de eigenaar. Hierbij werd zelfs het dak vernieuwd en voorzien van de nodige isolatie, wat resulteert in een energiezuinig EPC-label B.

Het appartement heeft een logische indeling die vlot toegang geeft tot elke ruimte. Wanneer je binnenkomt via de inkomhal, word je verwelkomd in de woonkamer. Deze straalt een aangename sfeer uit dankzij de hoge plafonds, het grote volume en de vele raampartijen. De keuken ademt gezelligheid uit met haar charmante ontbijthoek en achterliggende ruime berging. Het appartement beschikt ook over twee volwaardige slaapkamers, elk uitgerust met handige inbouwkasten.

Een extra troef is het ruime privatieve terras van 100 vierkante meter. Het terras biedt de mogelijkheid om te genieten van zowel de zon als de schaduw.

Deze woning wordt te koop aangeboden met een vanafprijs. Elke hoger bod zal voorgelegd worden aan de eigenaar. Aarzel niet en maak snel een afspraak om je droomappartement zelf te bekijken!

* * *

Keukeldam 94-52 - 8790 Waregem - Bent u op zoek naar een ruim appartement op wandelafstand van het bruisende stadsleven in centrum Waregem?
Zoek niet verder en maak snel een afspraak!

Dit appartement met een bewoonbaar oppervlakte van 100m² werd volledig gestript en opnieuw ingericht door de eigenaar. Het dak werd recent vernieuwd en voorzien van de nodige isolatie wat resulteert in een mooi EPC-label B.
Indeling:
Via de inkomhal van het appartement komt u terecht in de woonkamer waar het aangenaam vertoeven is dankzij het mooi volume en de hoge plafonds in combinatie met de vele raampartijen. De keuken beschikt over een aangename ontbijthoek met achterliggend een ruime berging. in het tweede deel van het appartement bevinden zich twee volwaardige slaapkamers telkens voorzien van inmaakkasten. Rondom dit appartement is een ruim en privatief terras van 100m² die u de mogelijkheid biedt om zowel in de zon als de schaduw te vertoeven.

Deze eigendom wordt te koop aangeboden met een vanafprijs, ieder hoger bod zal aan de eigenaar voorgelegd worden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 250.000
Kadastraal Inkomen
€ 934
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1976
Grond oppervlakte
200 m2
Bewoonbare oppervlakte
100 m2
Referentie
WKYUWMKANMAX
EPC Waarde
184 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20231219-0002598122-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
01 Mar 2024
€250.000 / ERA Bossuyt
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com