Home Te Koop Appartement 8790 Waregem
Marcel Couckestraat 1-23
Kaart

Marcel Couckestraat 1-23

8790 Waregem Appartement Te Koop
63 m² wonen
72 m² perceel

In het hart van Waregem ligt dit instapklare appartement dat perfect is voor iemand op zoek naar comfort en gemak. Gebouwd in 2013, combineert dit appartement een uitstekende locatie met een eigentijds design. Het bevindt zich op een steenworp afstand van het centrum van Waregem en het treinstation, waardoor u eenvoudig toegang heeft tot de stad en omgeving.

Binnen in het appartement wordt u begroet door een overvloed aan natuurlijk licht en een zorgvuldige indeling die zorgt voor een ruimtelijk gevoel. De woonkamer is uitnodigend met voldoende plaats voor zowel een zit- als eethoek. Aangrenzend vindt u de open keuken, perfect voor zowel formele als informele maaltijden. Naast de keuken bevindt zich een praktische berging.

De slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en kasten. Daarnaast beschikt de badkamer over een combinatie van ligbad en douche, evenals een wastafel.

Buiten kunt u genieten van uw eigen ruime terras - een perfecte plek om te ontspannen na een lange dag. Voor extra gemak is de woning voorzien van een ondergrondse parkeerplaats.

Momenteel is het appartement verhuurd, waardoor u onmiddellijk kunt genieten van een vaste huurinkomst. Bent u geïnteresseerd in dit aantrekkelijke appartement en wilt u graag een afspraak ter plaatse? Wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op!

* * *

Marcel Couckestraat 1-23 - 8790 Waregem - Gelegen nabij het centrum van Waregem vinden wij dit instapklare appartement terug met 1 slaapkamer. Dit appartement uit 2013 is gelegen op een uiterst interessante ligging nabij het centrum van Waregem en dichtbij het station van Waregem.
Door de correcte indeling en voldoende natuurlijk lichtinval biedt dit appartement een ruim ruimte gevoel! Perfect voor iemand op zoek naar een instapklaar appartement op een uiterst interessante ligging!
De indeling van het appartement is als volgt:
Via de inkomhal betreden we de woonkamer met plaats voor zit- en eethoek met daarnaast de open keuken. Naastliggend is er de praktische berging. Verder is er een ruime slaapkamer die plaats biedt voor een dubbel bed en kast. Ten slotte is er de badkamer met ligbad/douche met lavabo.
Buiten is er een ruim terras.
De eigendom is daarnaast ook voorzien van een ondergrondse staanplaats.
Op vandaag is het appartement verhuurd.
Heeft u interesse in deze eigendom en wenst u graag een afspraak ter plaatse? Aarzel niet en neem snel contact met ons op!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 195.000
Kadastraal Inkomen
€ 653
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2013
Grond oppervlakte
72 m2
Bewoonbare oppervlakte
63 m2
Referentie
59PPWODTG0U-
EPC Waarde
88 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20240306-0003168033-RES1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Mar 2024
€195.000 / ERA Bossuyt
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com