Home Appartement 4300 Waremme
Rue de Huy 33-Boîte-6
Kaart

Rue de Huy 33-Boîte-6

4300 Waremme Appartement
105 m² wonen
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Het immobiliënkantoor van Marneffe stelt dit bijzonder ruime en lichte driedubbele appartement in het centrum van Waremme aan u voor. Met 105m² bewoonbare oppervlakte op de derde verdieping, omvat dit appartement ook een garage en een kelder.

Bij binnenkomst treft u een inkomhal aan met vestiaire en opbergruimte, gevolgd door een ruime, lichte woonkamer van 31m² met een perfect westelijk georiënteerd terras van 5m². De keuken van 12m² is volledig uitgerust met kookplaat, oven, afzuigkap, koelkast en vaatwasser.

Het nachtgedeelte bestaat uit een grote slaapkamer van 16m² met balkon, en nog twee slaapkamers van respectievelijk 13 en 12 m². Er is een badkamer voorzien met plaats voor een wasmachine en een apart toilet.

Qua uitrustingen beschikt het appartement over aluminium frames met dubbele beglazing en enkele beglazing aan de achterzijde, handmatige rolluiken aan de achterzijde, centrale verwarming op stookolie (gemeenschappelijke boiler) en warmtemeters, een garage met elektrische deur, een lift en elektriciteit die op normen moet worden gebracht.

Buiten vindt u een garage van 16m² en twee balkons, één aan de voor- en achterzijde. De maandelijkse kosten van €257 omvatten gemeenschappelijke kosten, water en verwarming voor het appartement. Het roulatie- en reservefonds zijn op aanvraag beschikbaar.

Een van de grote troeven van dit appartement is de locatie in het hypercentrum van Waremme, met vrij uitzicht en op korte afstand van de E40, scholen en winkels. Dit ruime appartement maakt deel uit van een gezonde mede-eigendom.

Mis deze buitenkans niet en plan vandaag nog uw bezoek! Het appartement heeft een goede energieprestatiecertificaat C met 197 Kwh/m² per jaar.

Voor meer informatie kunt u ons bellen op 019/770.500 of onze website bezoeken: https://www.immodemarneffe.be/fr/bien/a-vendre/appartement/4300-waremme/5843644.

* * *

Vraag: Hoe groot is het appartement?
Antwoord: Het appartement is 105 vierkante meter.

Vraag: Hoeveel slaapkamers heeft het appartement?
Antwoord: Het appartement heeft drie slaapkamers.

Vraag: Welke extra voorzieningen zijn inbegrepen in het appartement?
Antwoord: Het appartement beschikt over een garage en een kelder.

Vraag: Wat zijn de maandelijkse kosten verbonden aan het appartement?
Antwoord: De maandelijkse kosten bedragen 257 euro, dit omvat gezamenlijke kosten en een voorziening voor water en verwarming.

Vraag: Is de elektriciteit van het appartement up-to-date?
Antwoord: Nee, de elektriciteit in het appartement moet worden vernieuwd om te voldoen aan de huidige normen.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Rue de Huy 33-Boîte-6 - 4300 Waremme - L'immobilière de MARNEFFE vous propose au centre de Waremme ce très spacieux et lumineux appartement 3 chambres de 105m² habitables situé au 3ème étage. L'appartement comprend également un garage et une cave.
Il se compose comme suit : hall d’entrée avec vestiaire et rangement, spacieux et lumineux séjour de 31m² avec terrasse de 5m² parfaitement orientée OUEST, cuisine de 12m² (taque, four, hotte, frigo, lave-vaisselle), hall de nuit, 1 grande chambre de 16m² avec balcon, 2 chambres de 13 et 12 m², salle de bain avec emplacement machine à laver, WC individuel.
Equipements : Châssis alu double et 2 simple vitrage à l’arrière, volets manuels à l’arrière, chauffage central mazout (chaudière commune) + calorimètres, garage avec porte elec, ascenseur, électricité à remettre aux normes.
Extérieurs : garage de 16m² et 2 balcons (à l'avant et à l'arrière).
Les charges de 257€/mois comprennent : charges communes + provision d'eau et chauffage (pour l'appartement). Fonds de roulement et fonds de réserve disponibles sur demande.
Atouts +++ : Sa localisation dans l'hyper centre, vue dégagée, à proximité E40, écoles, commerces. Très spacieux appartement dans une copropriété saine.
Opportunité à saisir ! A visiter sans tarder ! BON PEB C 197 Kwh/m².an - n°20240202021560.
Plus d'informations au 019/770.500 ou via https://www.immodemarneffe.be/fr/bien/a-vendre/appartement/4300-waremme/5843644

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Kadastraal Inkomen
€ 1.085
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
105 m2
Referentie
N3DF8DE64LA9
Makelaar Code
5843644
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com