Home Te Koop Appartement 4300 Waremme
Rue des Combattants 19-Boîte-12
Kaart

Rue des Combattants 19-Boîte-12

4300 Waremme Appartement Te Koop
105 m² wonen
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Het vastgoedkantoor van Marneffe biedt u dit zeer ruime en lichte appartement aan, centraal gelegen in Waremme, vlakbij het station en de vijvers. Het appartement bevindt zich op de vierde verdieping van residentie 'Kennedy' en beschikt over 2 tot 3 slaapkamers, een garage en een kelder. Met een bewoonbare oppervlakte van 105m² heeft u meer dan genoeg ruimte.

De indeling is als volgt: bij binnenkomst vindt u een entreehal die leidt naar een ruime en lichte woonkamer van 35m². De woonkamer heeft een mooi balkon dat perfect op het zuidwesten is gericht. Verder is er een keuken van 13m², een nachthal, twee slaapkamers van 19m² en 10m², een kinderkamer of kantoor met terras, een badkamer, een opbergruimte en een apart toilet.

Het appartement is uitgerust met een videofoon, PVC dubbele beglazing, centrale verwarming op stookolie (gemeenschappelijke ketel) en een lift. Daarnaast zal de elektrische installatie worden vernieuwd.

De maandelijkse kosten bedragen €301 en omvatten algemene kosten, water- en verwarmingsprovisies voor het appartement. Er zijn ook reserveringsfondsen beschikbaar op aanvraag.

Het grote voordeel van dit appartement is de centrale ligging, vlakbij winkels, scholen en de E40. Het appartement is zeer ruim en deel van een gezonde mede-eigendom.

Dit is een kans die u niet mag missen! Neem snel een kijkje! Het energieprestatiecertificaat is zeer goed met een C-score van 194 Kwh/m².jaar.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op 019/770.500 of bezoek onze website via deze link: https://www.immodemarneffe.be/fr/bien/a-vendre/appartement/4300-waremme/5879096

* * *

Rue des Combattants 19-Boîte-12 - 4300 Waremme - L'immobilière de MARNEFFE vous propose au centre de Waremme, proche de la gare et des étangs, ce très spacieux et lumineux appartement 2 à 3 chambres de 105m² habitables situé au 4ème étage de résidence « KENNEDY » avec un garage et une cave.
Il se compose comme suit : hall d’entrée, spacieux et lumineux séjour de 35m² avec balcon parfaitement orienté SUD-OUEST, cuisine de 13m², hall de nuit, 2 chambres de 19 et 10 m², chambre enfant/bureau avec une terrasse, salle de bain, débarra/placard, WC individuel.
Equipements : vidéophone, PEB C, châssis PVC double, chauffage central mazout (chaudière commune) + calorimètres, ascenseur.
Travaux : remise en conformité électrique.
Les charges de 301€/mois comprennent : charges communes + provisions d'eau et chauffage (pour l'appartement). Fonds de roulement et fonds de réserve disponibles sur demande.
Atouts +++ : Sa localisation dans le centre, à 2 pas des commerces, à proximité E40, écoles, commerces. Très spacieux appartement dans une copropriété saine.
Opportunité à saisir ! A visiter sans tarder ! TRES BON PEB C 194 Kwh/m².an - n°20141026006241.
Plus d'informations au 019/770.500 ou via https://www.immodemarneffe.be/fr/bien/a-vendre/appartement/4300-waremme/5879096

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Kadastraal Inkomen
€ 1.041
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
105 m2
Referentie
NGQKJGVDZ5J3
Makelaar Code
5879096
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com