Kaart

1410 Waterloo Appartement
90 m² wonen
2 slaapkamers
€425.000

Gelegen op een steenworp afstand van het centrum van Waterloo, het station en talloze andere voorzieningen, vindt u dit prachtige appartement in de Champ de Mai wijk. Met 90m2 aan bewoonbare oppervlakte, bevindt het zich in een rustig gebouw op de tweede verdieping, klaar om u te verwelkomen in zijn knusse ambiance.

Bij binnenkomst wordt u ontvangen door een grote inkomhal, compleet met een parketvloer, aansluitend vindt u er een wasruimte en een stookruimte met recente individuele gascondensatieketel. Een toilet met tegelvloer en wastafel vervolledigen deze ruimte. Van hieruit komt u in de ruime woonkamer, ook uitgerust met een parketvloer en uitgevend op een aangenaam terras via een grote erker. De ingerichte keuken biedt u alle comfort die u nodig heeft in uw dagelijkse leven.

Wat betreft de nachtelijke ruimtes, beschikt het appartement over twee slaapkamers, elk met hun parketvloer. De eerste slaapkamer is ongeveer 14m², en de tweede rond 13m². Een ruime badkamer met ligbad, tegelvloer, enkele wastafel en toilet vervolledigen het geheel.

Het appartement heeft eveneens een lift, overdekte parkeerplaats, privékelder uitgerust met elektriciteit, videofoon en interfoon. Het gebouw wordt professioneel beheerd en beschikt over een afvalruimte en een fietsenstalling.

Met een PEB-score van B - 132kWh/m² per jaar is het appartement energiezuinig. De geschatte maandelijkse gemeenschappelijke kosten bedragen ongeveer 150€, die onderhoud van het gebouw, beheerkosten, vuilnisbakken, elektriciteit voor de gemeenschappelijke ruimtes en lift omvat.

Dit lichte, comfortabele appartement op een ideale locatie in Waterloo is perfect voor wie houdt van het stadsleven met alle voorzieningen binnen handbereik. Maak uw dagelijkse boodschappen te voet of geniet van de talrijke winkels, restaurants en bioscoop in de buurt.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

WATERLOO- Champ de Mai, in de onmiddellijke nabijheid van het centrum, het station en tal van voorzieningen - prachtig APPARTEMENT (2CH/SDB/Inpandige parking/ Kelder) van 90m2 bewoonbare oppervlakte op de 2e verdieping van een rustig gebouw - terras aan de voorzijde - mogelijkheid om al uw boodschappen te voet te doen - voetgangers toegang tot winkels, restaurants, bioscoop, ... . Gemakkelijk parkeren voor de mede-eigenaar. Leefruimte: Grote inkomhal met parketvloer, wasplaats en stookruimte (recente individuele condensatieketel op gas), toilet met tegelvloer en lavabo, grote woonkamer met parketvloer die uitgeeft op een aangenaam terras via een erker en een ingerichte keuken. s Nachts: eerste slaapkamer (+/- 14m²) met parketvloer, tweede slaapkamer (+/- 13m²) met parketvloer, ruime badkamer (ligbad, tegelvloer, enkele wastafel, toilet). Extra's: lift, overdekte parkeerplaats, privékelder met elektriciteit, videofoon, interfoon, gebouw beheerd door een beheerder, afvalruimte, fietsenstalling. PEB: B - 132kWh/m².an - 12714kkWh/an - Num: 20240315016247, geschatte gemeenschappelijke kosten van 150€/maand (onderhoud gebouw, beheerkosten, vuilnisbakken, elektriciteit voor gemeenschappelijke ruimtes, lift, enz.) Licht, comfortabel appartement op een ideale locatie! Ontdek het exclusief bij L&P!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 425.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
90 m2
Referentie
W82HGUXPTA5J
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€425.000 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com