Kaart

1300 Wavre Appartement
3 slaapkamers
€299.000

Geniet van ruim en comfortabel leven in dit duplexappartement, badend in natuurlijk licht. Gelegen op de derde en vierde verdieping van een "menselijke schaal" gebouw dat gemakkelijk toegankelijk is met een lift. Dit moderne appartement heeft drie slaapkamers, inclusief een royale ouderslaapkamer van ongeveer 26 vierkante meter met ingebouwde kasten. De volledig uitgeruste keuken met eethoek nodigt uit tot gezellige maaltijden, terwijl de aparte eetkamer, lounge en tv-kamer zorgen voor voldoende ontspanningsruimte.

Het appartement bevat ook een handige wasruimte, naast een doucheruimte en een badkamer die recent is bijgewerkt met een nieuwe douche. De dag- en nachthallen, twee aparte toiletten en een garderobe dragen bij aan het comfort van het wonen. Een terras biedt een rustige buitenruimte, terwijl een opslagkelder, privé garage en buitenparkeerplaats voor twee auto's het pakket compleet maken.

Gelegen in een rustige eenrichtingsstraat, bent u echter slechts een paar stappen verwijderd van het bruisende stadscentrum. Met gemakkelijke toegang tot stedelijke voorzieningen zoals winkels, het treinstation, de gemeente en de bushalte, en dichtbij de E411 snelweg. Met een prima energieprestatiecertificaat (PEB) score van 170 kWh/m2/jaar en een unieke PEB-code van 20240204004080, biedt dit appartement een combinatie van comfort, gemak en energie-efficiëntie.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Spacieux appartement duplex jouissant d'une superbe luminosité, aux 3e et 4e étage d'un immeuble à "taille humaine" avec ascenseur. Disposant de tout le confort moderne et comprenant : 3 chambres (dont la chambre parentale de +/- 26 m² avec placards intégrés), cuisine super-équipée avec espace déjeuner, salle à manger, salon de repos et salon TV, buanderie, salle de douche et salle de bain (dont la baignoire a été remplacée par une douche), halls de jour et de nuit, 2 toilettes indépendantes, vestiaire. Terrasse de repos. Cave de rangement. Garage fermé. Parking extérieur pouvant accueillir 2 voitures en enfilade. Situé dans une rue à une voie assurant le calme, à quelques pas du centre-ville et de toutes les facilités urbaines (commerces, gare, commune, arrêts de bus...). Proche de la E411.
PEB 170 kwh/m2/an —27444(Kwh/an) — PEB (code unique) - 20240204004080

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 299.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
R-C9J1N8-J7X
Makelaar Code
5825865
EPC Waarde
170 kWh/m2
EPC Label
B
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€299.000 / Aryes Properties
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com