Kaart

Molenstraat

2381 Weelde Appartement Te Koop
77 m² wonen
1 slaapkamers

Ontdek "Het Gulde", een nieuw woonproject in het hart van het pittoreske Kempense dorp Weelde. Dit project, gelegen tussen de Sint-Michielskerk, het gemeentehuis en de uitgestrekte weilanden, biedt je de perfecte balans tussen alle nodige voorzieningen vlakbij en de rust en ruimte van het platteland. Het aanbod omvat luxe, comfortabele appartementen die ideaal zijn voor zowel jonge als oudere inwoners.

In elk appartement word je welkom geheten door een ruime inkomhal met vestiaire en apart toilet. Deze leidt naar de royale leefruimte met volledig ingerichte open keuken en zicht/toegang op het terras. Achter de keuken bevindt zich een handige wasplaats/berging, compleet met aansluitingen voor een wasmachine en droogkast. De badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel en een keuze tussen een inloopdouche of vrijstaand ligbad. Afhankelijk van je behoeften, kun je kiezen voor een appartement met één of twee slaapkamers.

Bij elk appartement hoort ook een verplicht aan te kopen pakket van een autostaanplaats, berging en twee fietsstaanplaatsen. De appartementen zijn bovendien voorzien van een warmtepomp die zorgt voor warm water en verwarming door middel van vloerverwarming, waardoor radiatoren en gas overbodig zijn.

Maar "Het Gulde" is meer dan alleen een woonproject. Het is een ware community, uitgerust met allerlei faciliteiten voor extra comfort en gemak. Zo kun je ontspannen in de exclusieve ontspanningsruimte "Body & Mind" of ongestoord werken in "The Study". In "Mama’s Store" vind je alle dagelijkse benodigdheden en hondenliefhebbers kunnen terecht op onze hondenweide "The Dogs". Daarnaast biedt onze zwemvijver "The Pool" verkoeling en plezier voor jong en oud (faciliteiten onder voorbehoud van vergunning).

Het project streeft naar een E-peil van maximaal 30 en wordt naar verwachting begin 2024 opgeleverd. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag een kijkje nemen op de site of meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 014-70 70 35.

* * *

Molenstraat - 2381 Weelde - In het pittoreske Kempense dorp Weelde verschijnt een nieuw woonproject "Het Gulde", gelegen tussen de Sint-Michielskerk, het gemeentehuis en de omliggende weilanden. Deze toplocatie zorgt ervoor dat je vlakbij alle voorzieningen bent en toch kunt genieten van de uitgestrektheid van het platteland.  Is dat iets voor jou?  Deze luxe appartementen hebben alles in zich om comfortabel te wonen en zijn geschikt voor jong en minder jong.
We komen binnen via de inkomhal met vestiaire en een apart toilet met aansluitend de ruime leefruimte met volledig ingerichte open keuken met zicht/toegang tot uw terras.  Achter de keuken treft u een wasplaats/berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast.  De badkamer is voorzien van een badkamermeubel met dubbele lavabo en een inloopdouche of losstaand ligbad. Deze appartementen hebben één of twee slaapkamers. Eén autostaanplaats, één berging en 2 fietsstaanplaatsen zijn verplicht aan te kopen. Elke woning is voorzien van een warmtepomp die zorgt voor het warm water en de verwarming dankzij vloerverwarming(dus geen radiators en geen gas aanwezig). Het Gulde is veel meer dan een woonproject op een toplocatie. Het is een community, met tal van comfortabele faciliteiten die je leven gemakkelijker maken. Zoals Body & Mind, een heerlijke ontspanningsruimte die enkel toegankelijk is voor bewoners van Het Gulde. Ook in The Study is het aangenaam vertoeven. In deze afgescheiden plek kan je rustig en ongestoord werken en vergaderen, terwijl je geniet van koffie, thee of een lekkere frisdrank. Heb je dringend een boodschap nodig? In de gezellige Mama’s Store vind je heel wat dagdagelijkse benodigdheden. Hondenliefhebbers en hun trouwe viervoeters zullen dan weer heel blij zijn met onze hondenweide The Dogs. En wat dacht je van een heerlijke zwembeurt tijdens een warme zomerdag? Onze zwemvijver The Pool biedt ontspanning en plezier voor jong en oud. (Faciliteiten zijn steeds onder voorbehoud van vergunning). 
E-peil max 30, oplevering begin 2024.  Wenst u verdere toelichting of een bezoek op de site in de modelcontainer, contacteer ons dan vrijblijvend op 014-70 70 35.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 203.390
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
77 m2
Referentie
T0D9XCMR9QJJ
Makelaar Code
5216971
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€203.390 / Vivendi Vastgoed Turnhout
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com