Home Te Koop Appartement 2381 Weelde
Weeldestraat 132-134



immo Kaart

Weeldestraat 132-134, 2381 Weelde

Appartement Te Koop in Weelde
145 m² wonen
3 slaapkamers

Weeldestraat 132-134 - 2381 Weelde - Residentie Welderen is een centraal gelegen nieuwbouwproject met vlotte verbinding zowel richting Turnhout als richting Nederland. De residentie zal bestaan uit 37 appartementen met oppervlaktes variërend van 76m² tot maar liefst 145m². Alle appartementen zullen beschikken over een terras waarvan een aantal een prachtig uitzicht hebben over de achtergelegen velden. Ondergronds zal er een kelder voorzien worden met voldoende autostaanplaatsen, bergingen en gemeenschappelijke fietsenberging. Bovengronds komen ook nog 6 staanplaatsen en een ruime fietsenstalling.
Het gebouw, ontworpen door architectenbureau OFFICE 48, zal een uitzonderlijk moderne uitstraling hebben en wordt gebouwd met het oog op energiezuinigheid en wooncomfort. De ontwikkelaar, Vanhout Projects, streeft naar een E-peil van E20 (BEN) wat een ruime voorsprong is op de huidige normen. Bovendien geniet u hierdoor gedurende 5 jaar een vrijstelling van onroerende voorheffing. Dit zullen ze bereiken door onder andere te werken met zonnepanelen en een warmtepomp (waarmee het appartement ook gekoeld kan worden).
De appartementen die gelegen zijn aan de straatkant zullen genieten van een D-ventilatiesysteem zonder raamroosters om overlast van voorbijrijdende wagens te voorkomen.
Op de verkoop van dit project is de Wet Breyne van toepassing. De betaling verloopt naargelang de vordering van de werken (in schijven) en u kan als koper rekenen op een 100% voltooiingswaarborg.
Onder de tab 'kavels' vindt u een schematische weergave van het gebouw met plans en de prijs van elk appartement.
Onder 'docs' vindt u de overige relevante informatie zoals de plannen in pdf-formaat (hierop kan u inzoomen) en een prijslijst met een raming van de aankoopkosten.
Voor alle verdere informatie kan u contact opnemen met ons kantoor te Turnhout (Graatakker 91) op het nummer 014 41 42 42 of via nieuwbouw@vansweevelt.be.
Elk appartement dient aangekocht te worden in combinatie met een ondergrondse autostaanplaats en een bijhorende berging.
Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 359.500
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
145 m2
Referentie
8118820210806110243
Makelaar Code
4190783
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
ja
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
02 Jun 2022
€359.500 / Vansweevelt Vastgoed
06 Aug 2021
€345.200 / Vansweevelt Vastgoed
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com