Home Appartement 8434 Westende
Essex Scottishlaan 76
Kaart

Essex Scottishlaan 76

8434 Westende Appartement
110 m² wonen
3 slaapkamers
€240.000

Op het sfeervolle Domein Sint-Laureins, gelegen in een residentieel gebied waar domiciliëring mogelijk is, wacht er een aangename en rustige woning op u. Deze charmante halfvrijstaande woning bevindt zich op slechts een steenworp afstand van het prachtige Sint-Laureins strand in Westende.

Bij binnenkomst op de begane grond wordt u verwelkomd door een gezellige woonkamer met eethoek en salon. Vanuit hier heeft u toegang tot een zonovergoten tuin. Of u nu houdt van een ontspannen brunch op het terras of van lange zomeravonden in de buitenlucht, deze tuin met een groot tuinhuis biedt volop mogelijkheden. De keuken biedt voldoende ruimte voor al uw culinaire avonturen en is voorzien van een handige naastgelegen berging/wasruimte en gastentoilet.

De bovenverdieping van de woning bestaat uit een nachthal met apart toilet, drie ruime slaapkamers en een badkamer met douche en wastafel. De woning is voorzien van een cv op gas.

Bovendien beschikt de woning over een private parking voor één wagen. Maak van deze woning uw nieuwe thuis en geniet van het plezier van wonen nabij het strand.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Essex Scottishlaan 76 - 8434 Westende - Domein SINT-LAUREINS : in een domein gelegen in woongebied (domicilie mogelijk) en op wandel afstand van het Sint-Laureins strand te Westende, aangename en rustig gelegen koppelwoning. Bestaande uit : op het gelijkvloers : living met eethoek en salon uitgevende op een mooi zonnige tuin met terras en grote tuinhuis, aparte keuken met naastgelegen bergplaats/wasplaats en gasten toilet. Op de verdieping : nachthal met apart toilet, 3 ruime slaapkamers en badkamer met douche en wastafel. CV op gas. Private parking voor 1 wagen inbegrepen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 240.000
Kadastraal Inkomen
€ 699
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
110 m2
Referentie
RNOGVP50T6ZJ
Makelaar Code
2659
EPC Waarde
355 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20240304-0003164216-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€240.000 / Agence Dumo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com