Kaart

Zeedijk 333

8434 Westende Appartement Te Koop
90 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit prachtige appartement in residentie La Madeleine, gelegen op de tweede verdieping van een modern complex. Dit ruime appartement van 90m² biedt u frontaal zeezicht en wordt gekenmerkt door zijn ideale ligging aan de zonnekant.

Wanneer u het appartement binnenstapt, komt u terecht in een lichte inkomhal. Deze leidt u naar de woonkamer die met zijn breedte van 6 meter ruim en licht is. Daarnaast kunt u genieten van een aangenaam terras waarop u eindeloos kunt uitkijken over de zee.

De keuken is open en volledig uitgerust met moderne apparaten zoals een combi-oven microgolf, vaatwasser en een koelkast met vriesvak. Aansluitend is er een praktische berging. Het appartement beschikt over twee grote slaapkamers, waarvan één rechtstreeks uitgeeft op de Zeedijk. De badkamer is voorzien van een ligbad met douchewand en enkel wastafelmeubel. Daarnaast is er ook een apart toilet.

In de kelder vindt u een ruime private berging (nummer 5). Het gebouw zelf is tevens uitgerust met een fietsenberging en huisvuillokaal.

Dit appartement is een geweldige kans voor wie op zoek is naar een heerlijke plek aan zee. Het is een aanbieding die zeker niet mag missen!

* * *

Zeedijk 333 - 8434 Westende - Res. LA MADELEINE: Op een tweede verdieping, in een jonge residentie, fantastisch gelegen (aan de zonnekant) en heel ruim (90m²) appartement met twee slaapkamers en frontaal zeezicht. Het appartement bestaat uit een inkomhall die toegang geeft tot de ruime en zongerichte woonkamer met een breedte van 6m, een aangenaam terras met mooi zeezicht, heel goed ingerichte open keuken (combi-oven microgolf, vaatwasser, frigo met vriesvak) met aansluitende berging, twee ruime slaapkamers waarvan 1 uitgeeft op de Zeedijk, badkamer met ligbad en douchewand, enkel wastafel meubel, apart toilet. Op de -1 is er een ruime private kelderberging (nr.5) inbegrepen. Gebouw met fietsenberging en huisvuillokaal. Heel mooi aanbod en goede opportuniteit!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 488.500
Kadastraal Inkomen
€ 982
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
90 m2
Referentie
043A5PANMHA1
Makelaar Code
2658
EPC Waarde
102 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240320-0003183103-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€488.500 / Agence Dumo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com