Home Te Koop Appartement 2260 Westerlo
Sint-Martinusstraat 1-Bi
Kaart

Sint-Martinusstraat 1-Bi

2260 Westerlo Appartement Te Koop
100 m² wonen

Gelegen in de rustige Sint-Martinusstraat, op een toplocatie dichtbij Westerlo centrum, vind je deze goed onderhouden woning. De straat heeft weinig doorgaand verkeer en alle faciliteiten, zoals winkels, scholen en openbaar vervoer, bevinden zich op loopafstand.

Dit pand werd gebouwd in 1995 en kreeg doorheen de jaren het nodige onderhoud. In 2021 werd het gastentoilet en de badkamer gerenoveerd, en ook de verwarmingsketel werd vervangen. Vanuit de inkomhal kom je in de ruime woonkamer van ongeveer 30 vierkante meter. De aangrenzende keuken heeft een handige bergruimte. Het appartement beschikt over een privé terras van ongeveer 7 vierkante meter, met een prachtig zicht op het gemeentehuis.

Verder zijn er twee ruime slaapkamers, een apart gastentoilet en een vernieuwde badkamer met inloopdouche en lavabo. Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping aan de achterkant van het gebouw en is bijzonder goed onderhouden.

Enkele bijzonderheden zijn de centrale verwarming op aardgas, dubbele beglazing en aparte meters. Let op: de aankoop van een garage is verplicht en bedraagt 20.000 euro. Het EPC van dit appartement is zeer gunstig met een score van 124 kWh/m², wat resulteert in een B-label.

Qua overstromingsgevoeligheid scoort deze woning eveneens goed met een P- en G-score klasse A. Maak van deze perfect gelegen, goed onderhouden woning jouw nieuwe thuis!

* * *

Sint-Martinusstraat 1-Bi - 2260 Westerlo - Ligging: Gelegen in de sint-martinusstraat, een TOPlocatie. Een rustige straat vlakbij Westerlo-centrum met bijna geen doorgaand verkeer, alle faciliteiten (winkels, scholen, openbaar vervoer) op wandelafstand. Omschrijving: Het pand werd gebouwd in 1995 en doorheen de jaren goed onderhouden. In 2021 werd het gastentoilet en de badkamer gerenoveerd, alsook werd de verwarmingsketel vervangen. Via de inkomhal betreden we de ruime woonkamer van ca. 30 m². Aansluitend is er de keuken, met een zeer praktische bergruimte. Het terras van ca. 7 m² biedt veel privacy en met zicht op het gemeentehuis! Verder beschikt het appartement over 2 ruime slaapkamers, een apart gastentoilet en een vernieuwde badkamer (inloopdouche en lavabo). Het appartement is op de tweede verdieping gelegen aan de achterkant van het gebouw en verkeert in een bjizonder goede staat van onderhoud.. Bijzonderheden: CV op aardgas Dubbele beglazing Garage VERPLICHT aan te kopen: €20.000 Terras Aparte meters EPC: 124 kWh/m², label B Vg, Wg, Gvv, Gmo, Gvkr
“overstromingsgevoeligheid: P-score klasse A / G-score klasse A ”

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 230.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
100 m2
Referentie
PKTYMJXWNCII
Makelaar Code
5910356
EPC Waarde
124 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet meegedeeld
Dagvaarding uitgebracht
Niet meegedeeld
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning
Niet meegedeeld
Bestemming
Niet meegedeeld
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
12 Mar 2024
€230.000 / De Groot & Celen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com