Home Appartement 2390 Westmalle
Antwerpsesteenweg 274-280
Kaart

Antwerpsesteenweg 274-280

2390 Westmalle Appartement
Prijs op aanvraag

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Antwerpsesteenweg 274-280 - 2390 Westmalle - RESIDENTIE Den Bonten os - 37 BEN-APPARTEMENTEN ALLEN MET LOGGIA of RUIME ZONNETERRASSEN

De stijlvolle en tijdloze architectuur in combinatie met de strategische ligging verzekeren een aangenaam wooncomfort en een duurzame investering op lange termijn.

Midden in het dorp van Westmalle komt dit duurzaam BEN-nieuwbouwproject met handelspanden en appartementen op een terrein van meer dan 4500 m2.

Voor de toekomstige bewoners van de appartementen vindt u op wandelafstand winkels en horeca welke zich situeren in het centrum van Westmalle. Voor al uw dagelijkse boodschappen hoeft u nooit beroep te doen op uw auto. Ook een avondje uit doet u te voet of per fiets.

Het volledige project wordt gebouwd volgens de BEN-norm. BEN staat voor Bijna Energie Neutraal waarbij een E-peil van 30 of lager gerealiseerd wordt.

Langs de zijde van de Antwerpsesteenweg werd geopteerd voor een moderne uitstraling. Door het gebouw 1.80 meter naar achteren in te planten, zal de bewoning aan de Antwerpsesteenweg nog aangenamer worden met een sterker ruimtelijk gevoel. De loggia’s maken het gebouw uniek.

Het tweede gebouw wordt opgetrokken in het binnengebied en loopt de architectuur door, met een strakke horizontale belijning en de riante zuid gerichte terrassen.

De toegang van de ondergrondse parkeergarage met garageboxen, staanplaatsen, fietsenstalling en bergingen is voorzien langs het binnengebied zodat alle bewoners op een rustige en comfortablee manier deze parkeergarage, welke toegankelijk is via een zachte helling, in en uit kunnen rijden.
Het in- en uitrijden van en naar de Antwerpsesteenweg kan veilig en makkelijk gebeuren omwille van de extra ruimte welke werd voorzien door het gebouw 1,80 m naar achter te verplaatsen.

De 37 BEN-appartementen met 1,2 en 3 slaapkamers worden volledig afgewerkt opgeleverd en worden gebouwd met kwaliteitsvolle materialen met hoogwaardige afwerking.

De ruime zonneterrassen zijn toegankelijk via grote raampartijen en zorgen voor veel lichtinval met een aangenaam ruimtelijk gevoel in de appartementen. Verschillende appartementen hebben mooie terrassen aan de voorzijde en beschikken over een balkon aan de achterzijde.

Door de realisatie van de 6 inkomhallen, die allen voorzien zijn van een lift en videofonie, is het aantal appartementen dat toegankelijk is via dezelfde inkomhal eerder beperkt. Dit verhoogt het wooncomfort en de privacy. Alle liftinstallaties geven toegang tot de ondergrondse parkeergarage.

Tevens zijn de appartementen voorzien van alle moderne technieken zoals ventilatiesysteem type-D, geothermische warmtepompen incl. koeling, zonnepanelen en vloerverwarming. Al deze technieken zorgen voor een optimaal wooncomfort en staan garant voor een laag energieverbruik, kenmerkend voor deze BEN- appartementen.

De ‘pretfactor’ staat centraal bij de ontwikkeling en bewoning van het project. Zo komt er een ‘kluskamer’ in het binnengebied voorzien van materiaal welk beschikbaar kan worden gesteld aan de bewoners. Je kan er ook uw auto poetsen en uw fiets herstellen. Een lift specifiek voor de fietsers, met eigen sas en toegang maakt dat u de toegang voor auto’s niet hoeft te gebruiken.

Bij een tijdige aankoop heeft u de mogelijkheid de woning volledig af te werken naar uw eigen smaak en wensen en dit in samenspraak met de bouwheer.

De aankoop wordt 100% gewaarborgd door de voltooiingswaarborg Wet Breyne, afgeleverd door een erkende bank.

Tijdens de volledige realisatie van het project kan u rekenen op een persoonlijke begeleiding door de aannemer en een transparante en open communicatie.

Verkoop vindt plaats onder de Wet Breyne (Aankoop onder Reg. Rechten (12%) + BTW op constructie (21%)).
MOGELIJKHEID TOT VERLAAGD BTW TARIEF 6%

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
C7JP00TC77AQ
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com