Kaart

Molenstraat 1

9230 Wetteren Appartement Te Koop
103 m² wonen
2 slaapkamers

Laat je betoveren door dit ruime appartement dat een fantastisch uitzicht biedt op de charmante kerk van Wetteren. Dankzij zijn centrale locatie ligt het op een steenworp afstand van de bruisende markt en alle voorzieningen die de gemeente te bieden heeft, een echt pluspunt.

Dankzij de royale afmetingen van dit appartement kan je je creativiteit de vrije loop laten om het te renoveren volgens jouw persoonlijke smaak en behoeften. Met een huidige indeling bestaande uit een inkomhal, twee slaapkamers, een afzonderlijk toilet, een badkamer, een leefruimte, een keuken en een berging, is er meer dan genoeg ruimte om je eigen droomhuis te creëren.

Milieuvriendelijkheid is reeds aanwezig in dit appartement, met een EPC-score van 203 kWh/m2jaar behaalt het nipt een C-label. Wat ook inbegrepen is in deze verkoop, is een private, ondergrondse autostaanplaats met een afgesloten bergruimte. Een echt pluspunt!

Of je nu op zoek bent naar een investeringsmogelijkheid of je wilt een prachtig nieuw huis creëren, dit lichtrijke appartement in het hart van Wetteren is absoluut de perfecte keuze. Mis deze unieke kans niet om een stukje van het pittoreske Wetteren te bezitten. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging!

* * *

Molenstraat 1 - 9230 Wetteren - Dit ruime appartement biedt niet alleen een fantastisch uitzicht op de schilderachtige kerk van Wetteren, maar ook alle voordelen van een centrale locatie. Gelegen op wandelafstand van de bruisende markt en alle voorzieningen die de gemeente te bieden heeft.

Met zijn mooie afmetingen biedt dit appartement tal van mogelijkheden voor renovatie naar uw persoonlijke smaak en behoeften. De huidige indeling: inkomhal, twee slaapkamers, afzonderlijk toilet, badkamer, leefruimte, keuken en berging.

Dit appartement is op heden reeds milieuvriendelijk met een EPC-score van 203 kWh/m2jaar en bijgevolg op de valreep label C.
Inbegrepen in deze verkoop: private, ondergrondse, autostaanplaats met afgesloten bergruimte.

Of u nu op zoek bent naar een investeringsmogelijkheid of een prachtige nieuwe woning wilt creëren, dit appartement is de perfecte keuze. Mis deze unieke kans niet om een ​​stukje Wetteren te bezitten en maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging!
Lichtrijk te renoveren appartement
EPC-label C met 203 kWh/m2jaar
Gelegen in het hart van Wetteren

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 218.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1974
Bewoonbare oppervlakte
103 m2
Referentie
XZK-LPZZKQF7
Makelaar Code
te-renoveren-appartement-in-he
EPC Waarde
203 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240302-0003159853-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
08 Mar 2024
€218.000 / Altro Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com