Kaart

Spoorweglaan 6-A

9230 Wetteren Appartement Te Koop
180 m² wonen
195 m² perceel
3 slaapkamers

Deze unieke loft, gelegen nabij het centrum van Wetteren en op een steenworp afstand van het station, is een voormalige werkplaats met een ruim atelier van ongeveer 135 m². Het atelier heeft een plafondhoogte van 3,16 m en biedt ruimte voor zelfstandige activiteiten, hobby's of als opslagruimte. Het is ook uitgerust met een douchekamer en een praktische linnenkamer.

De loft zelf is toegankelijk via een indrukwekkende trap met een industriële uitstraling. Het open vloerplan zorgt voor veel licht en ruimte. In het midden van de loft bevindt zich een gezellige zit- en leefruimte. Daarnaast is er een eetkamer die in verbinding staat met de open keuken, die voorzien is van voldoende kasten, een praktisch kookeiland en de nodige apparatuur. Er is ook een ingebouwd bureau met uitzicht op de privé buitenruimte.

Een van de hoogtepunten van deze loft is het ruime zonneterras met groendak van ongeveer 78 m², waar u het hele jaar door in alle privacy kunt genieten van de zon in een rustige omgeving.

Het slaapgedeelte bevindt zich in de nok van de loft en biedt ruimte voor de hoofdslaapkamer en twee extra kamers. Daarnaast is er een badkamer met een hoog wellnessgehalte, een dressing en een praktische berging.

Deze loft met atelier is de perfecte woning voor wie op zoek is naar een stijlvolle woning met potentieel op een toegankelijke locatie, maar toch rustig en privé. Een parkeerplaats is inbegrepen in de prijs. Voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse kunt u contact opnemen met Céline via celine@huysewinkel.be of telefonisch op 0472 22 37 57.

* * *

Spoorweglaan 6-A - 9230 Wetteren - Nabij het centrum van Wetteren én op een steenworp van het station treffen we deze unieke loft met atelier en parkeergelegenheid aan. Het gebouw vindt zijn oorsprong als toenmalige werkplaats. Hiervan is het ruime atelier van maar liefst ca 135 m² een restant. Deze vrij ruimte geniet een plafondhoogte van maar liefst 3,16 m en biedt plaats voor uw zelfstandige activiteit, uitoefening van hobby’s of ruime stockageplaats. Verder is het atelier voorzien van een douchekamer en praktische linnenkamer. De loft zelf is aanpalend en toegankelijk via een imposante trap met industriële look. Opvallen is het open vloerplan van de loft waardoor het geheel baadt in ruimte en licht. Centraal bevindt zich de gezellige zit- en leefruimte. Aansluitend kan u de eetplaats terugvinden welke in connectie staat met de open keuken. De keuken is voorzien van voldoende kastpartijen, een praktisch kookeiland en de nodige toestellen. Een ingemaakt bureau hoek werd eveneens voorzien waarbij u geniet van zicht op de privatieve buitenruimte. Het ruime zonneterras met groendak van ca 78 m² is een absolute troef. Hier kan u doorheen het jaar in alle privacy genieten van de zon in een rustige omgeving. Het slaapgedeelte bevindt zich in de nok van de loft. Hier is er plaats voor de master bedroom alsook twee bijkamers. Verder is er nog de badkamer met hoog wellness gehalte, dressing en praktische berging. Deze loft met atelier is de perfecte eigendom voor wie opzoek is naar een smaakvolle woonst met potentieel op een toegankelijke locatie doch in alle rust en privacy. Bij de loft koopt u een staanplaats reeds inbegrepen in de prijs. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse contacteer Céline via celine@huysewinkel.be of telefonisch op 0472 22 37 57.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 550.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.450
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
195 m2
Bewoonbare oppervlakte
180 m2
Referentie
L8HR4E5PZJNC
Makelaar Code
8187803
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
16 Apr 2024
€550.000 / Huysewinkel
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com