Kaart

1970 Wezembeek-Oppem Appartement
91 m² wonen
2 slaapkamers
€395.000

Gelegen in een serene straat in Wezembeek-Oppem, dicht bij lokale winkels en openbaar vervoer, vindt u dit prachtig gerenoveerde appartement. Met twee slaapkamers, een badkamer en een woonoppervlak van 91 vierkante meter is dit de ideale woonruimte voor wie op zoek is naar comfort en gemak.

Het appartement, gelegen op de vijfde verdieping in een gebouw uit de jaren '70, beschikt over een lift en biedt een optionele garagebox voor een extra bedrag van €35.000. Het interieur is smaakvol ingericht met een uitnodigende inkomhal compleet met opbergkasten en een gastentoilet. Verder is er een wasruimte en een moderne, volledig uitgeruste open keuken van 11 vierkante meter.

De heldere woonkamer van 24 vierkante meter wordt verlicht door natuurlijk licht dat binnenstroomt vanaf het terras op het zuidwesten. De nachthal leidt naar een stijlvolle badkamer en twee ruime slaapkamers van respectievelijk 17 en 12,5 vierkante meter. Extra opslagruimte vindt u in de kelder.

Met betrekking tot nutsvoorzieningen, geniet dit appartement van een collectieve verwarmingsketel op stookolie en een elektriciteitsinstallatie die in 2017 werd geüpdatet en voldoet aan de huidige normen. Ook is er een gedeelde fietsenberging beschikbaar voor alle bewoners. Tramlijn 39 bevindt zich op een steenworp afstand, wat bijdraagt aan de aantrekkingskracht van deze locatie.

Met een Energie Prestatie Certificaat van klasse C, en een verbruik van 220 kWh/m2/jaar, is dit appartement zowel energie-efficiënt als milieuvriendelijk. De maandelijkse kosten bedragen €350, dit omvat gemeenschappelijke lasten, verwarming, warm en koud water, en een reservefonds.

Voor een beter beeld van het appartement, bekijk de videorondleiding via: https://youtu.be/-j4TJF7Z3Lk. Dit unieke aanbod is exclusief beschikbaar bij L&P !

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

WEZEMBEEK-OPPEM, in een rustige straat dicht bij winkels en vervoer, mooi gerenoveerd APPARTEMENT (2Ch/1Sdb) van 91m² bewoonbare oppervlakte met terras, kelder en GARAGE BOX (optioneel +35.000€) in een gebouw gebouwd in +/- 1975. Gelegen op de 5e verdieping van de 6 in een condominium met lift, is het als volgt samengesteld: Inkomhal met opbergkasten, gastentoilet, wasruimte, superuitgeruste open keuken (11m²), lichte woonkamer (24m²) met toegang tot het terras op het zuidwesten. De nachthal leidt naar de badkamer en twee slaapkamers (17m² - 12,5m²). Kelder en garagebox (+€35.000). EPB: C/220kWh/m²/jaar. Collectieve verwarmingsketel op stookolie. Elektriciteit conform (2017). Er is een fietsenberging in mede-eigendom. Op een boogscheut van tram 39! RU beschikbaar op aanvraag. Kosten: €350/maand (gemeenschappelijk, verwarming, warm en koud water, reservefonds). Bekijk nu een videorondleiding: https://youtu.be/-j4TJF7Z3Lk . Exclusief bij L&P !

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 395.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
91 m2
Referentie
S3SRBHQG8YIT
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€395.000 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com