Kaart

Dorpstraat 77-002

9260 Wichelen Appartement Te Koop
70 m² wonen
1 slaapkamers

Ontdek deze prachtige, comfortabele duplex dakwoning in een centrale locatie, een droom voor wie houdt van modern wonen met een vleugje luxe. Gelegen op de tweede verdieping, biedt dit appartement een veilige toegang via een deurbel voorzien van parlofoon en camera.

Bij het binnentreden word je meteen overweldigd door het gevoel van ruimte en het overvloedige natuurlijke licht. Pronkstuk van de woning is de moderne, open keuken in strak wit design. Deze is uitgerust met een houten werkblad, inductiekookplaat en een ingebouwde koelkast. De Velux-ramen laten het zonlicht rijkelijk binnenstromen en zorgen voor een aangename sfeerverlichting.

De verrassend ruime woonkamer beschikt over zowel een zit- als eethoek en geeft via een grote schuifdeur toegang tot een gezellig dakterras met houten vloer. Daarnaast vind je er ook een apart toilet en een afgesloten ruime berging, ideaal voor de wasmachine en al je andere benodigdheden.

Via een houten trap leidt de open ruimte naar de eerste verdieping. Hier vind je een royale slaapkamer met Velux-raam, waar je probleemloos een grote kledingkast in kwijt kunt. De badkamer is modern uitgerust met een inloopdouche, bad, toilet, wastafelmeubel met verlichting en een grote spiegel. Dankzij de ramen aan zowel de voor- als achterkant is deze badkamer een pareltje waar je elke ochtend blij aan de dag begint.

Als kers op de taart is er ook een privé parkeerplaats inbegrepen in de prijs. En zo geniet je niet alleen van een oase van comfort en stijl, maar ook van praktische en uitnodigende leefruimte in het hart van het dorp.

Belangstelling? Neem vrijblijvend contact op via mail naar tommy@immo-home.be voor meer informatie of een bezoek. Let op: inschrijvingen zijn enkel mogelijk via mail, niet telefonisch! Blijf ons volgen op Facebook en Instagram voor de laatste updates. Voor meer info, check onze website www.immo-home.be. Hier kun je ook terecht voor een gratis schatting en financieel advies. Veilig en zorgeloos wonen - gegarandeerd zonder asbest of renovatieverplichting!

* * *

Dorpstraat 77-002 - 9260 Wichelen - Deze prachtige duplex dakwoning is een droom voor iedereen die op zoek is naar comfort en een centrale locatie. Gelegen op de tweede verdieping, biedt dit appartement een veilige toegang met een deurbel voorzien van parlofoon en camera. Zodra u binnenstapt, wordt u begroet door een overvloed aan ruimte en natuurlijk licht. De woning pronkt met een moderne, open keuken in strak wit design, uitgerust met een houten werkblad, een inductiekookplaat en een ingebouwde koelkast. De keuken wordt verlicht door zonlicht dat prachtig door de Velux-ramen stroomt. De woonkamer, met zowel een zit- als eethoek, is verrassend ruim en biedt toegang tot een sfeervol dakterras met houten vloer via een grote schuifdeur. Het appartement beschikt ook over een apart toilet en een afgesloten ruime berging, ideaal voor uw wasmachine en proviand. De open ruimte leidt naar een houten trap die u naar de eerste verdieping brengt. Hier vindt u een royale slaapkamer met Velux-raam, met plaats voor een grote kledingkast. De moderne badkamer, uitgerust met een inloopdouche, bad, toilet, en een wastafelmeubel met verlichting en een grote spiegel, is uitzonderlijk ruim. Met ramen aan zowel de voor- als achterkant, is deze badkamer een juweeltje dat u elke ochtend blij maakt om de dag te beginnen. Dit appartement is niet alleen een oase van comfort en stijl, maar biedt ook een praktische en uitnodigende leefruimte in het hart van het dorp. Een ideale keuze voor wie houdt van modern wonen met een vleugje luxe. Er is ook een eigen privé parkeerplaats inclusief de prijs. ASBESTVEILIG & GEEN RENOVATIEPLICHT!!!! Inschrijvingen via mail naar tommy@immo-home.be, geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: www.immo-home.be GRATIS SCHATTING GRATIS FINANCIEEL ADVIES

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 229.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2017
Bewoonbare oppervlakte
70 m2
Referentie
-BE2HO4KE3W9
EPC Waarde
125 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
42026-G-2010/0142/EP11505/A001/D01/SD003
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Feb 2024
€229.000 / Immo-Home
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com