Kaart

Pruytenshof 8-2

9260 Wichelen Appartement Te Koop
72 m² wonen
1221 m² perceel

Bezoek ons vastgoed tijdens onze ERA Open Huizen Dag op 16 maart 2024, van 14u00 tot 15u30. In Wichelen vind je dit prachtige appartement uit 2018 dat ideaal is voor iedereen die rust en ruimte zoekt. Of misschien ben je wel geïnteresseerd als investeerder? Het appartement is direct klaar om in te wonen en heeft een betrouwbare huurder.

Eén van de grote voordelen van dit eigendom is de energiezuinigheid. Het appartement is ook uniek door de zonnige privétuin met terras. Of het nu heerlijk loungen is in de zomer of gewoon genieten van de buitenlucht, het kan allemaal.

Het appartement bevindt zich op de begane grond en is bereikbaar via een lift. Er is ook een privékelder op de kelderverdieping. Bij binnenkomst kom je terecht in je eigen inkomhal (9m²), die je naar de lichte en ruime woonkamer (33m²) leidt. De open keuken is volledig uitgerust en de woonkamer biedt toegang tot de privétuin met terras.

Verder beschikt dit appartement over een slaapkamer (11m²) met aansluitende badkamer (3m²) voorzien van inloopdouche. Daarnaast is er een apart toilet en een handige bergruimte (4m²). Buiten is er nog een parkeerplaats, deze dient verplicht aangekocht te worden voor €10.000.

Als je zoekt naar een recent, instapklaar en rustig gelegen appartement, dan is dit Wichels appartement echt iets voor jou! Maak snel een afspraak en ontdek zelf wat deze plek jou te bieden heeft.

* * *

Pruytenshof 8-2 - 9260 Wichelen - Ben je op zoek naar een rustig gelegen appartement te Wichelen voor jezelf of als investering? Zoek niet verder!

Dit recent appartement van het bouwjaar 2018 heeft heel wat troeven ter beschikking. Zo kent het een zeer rustige ligging, is het appartement energiezuinig en heeft het een zonnige privatieve tuin met terras. Indien je uitkijkt naar een investering, is dit appartement een absolute topper wegens instapklaar en verhuurd aan een zeer correcte huurder.

Kelder: op de kelderverdieping, ook toegankelijk via de lift, is er een private kelder voorzien.
GLV: via de algemene inkomhal met videofonie kom je terecht in de private inkom (9m²). Deze geeft toegang tot de lichtrijke woonkamer (33m²) met open ingerichte keuken. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot je eigen tuin met terras. De slaapkamer (11m²) heeft een ensuite badkamer (3m²) met inloopdouche. Tot slot is er nog het apart toilet en handige berging (4m²).
Buiten is er ook nog een parkeerplaats voorzien, verplicht mee aan te kopen voor 10.000 EUR.

Indien recent, instapklaar en rustige ligging deel uitmaken van jouw criteria, dan heb je ze met die appartement allemaal afgevinkt.

Benieuwd? Maak snel jouw afspraak!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 249.000
Kadastraal Inkomen
€ 600
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2018
Grond oppervlakte
1221 m2
Bewoonbare oppervlakte
72 m2
Referentie
WDWUSZCVR5OQ
EPC Waarde
102 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
42026-G-2014/0078/EP06313/A001/D01/SD003
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Industriegebied voor ambachtelijke bedrijven of gebieden voor kleine en middelgrote ondernemingen
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
03 Mar 2024
€249.000 / ERA Wonen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com