Kaart

Rijksweg 246

8710 Wielsbeke Appartement
114 m² wonen
2 slaapkamers
€172.500

Gelegen in het hartje van Wielsbeke staat een charmant appartement klaar om een frisse wind doorheen te laten waaien. Met een behoorlijk ruim bewoonbare oppervlakte van 114 vierkante meter, is dit appartement ideaal voor wie op zoek is naar ruimte en comfort.

Dit appartement is perfect gelegen, met alle mogelijke faciliteiten zoals winkels, scholen en sportcentra binnen handbereik. De belangrijke invalswegen en de E17 zijn eveneens vlakbij, waardoor steden als Waregem, Kortrijk en Gent in geen tijd te bereiken zijn.

Bij het binnenstappen van dit appartement word je verwelkomd door een inkomhal met een apart toilet. Verderop vind je de badkamer, uitgerust met een wastafel en ligbad met douchevoorziening. Van daaruit ga je naar de ruime, open leefruimte die naadloos aansluit op de keuken. Er is ook een slaapkamer/dressing aanwezig. Een trap brengt je naar een tweede grote slaapkamer.

De kers op de taart is de tuin van ongeveer 100 vierkante meter, inclusief een tuinberging. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de rustige omgeving. Het appartement is momenteel verhuurd.

Heeft deze beschrijving je interesse gewekt? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend bezoek op het nummer 051/47 48 47. Ontdek zelf de vele mogelijkheden van dit appartement in Wielsbeke!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Rijksweg 246 - 8710 Wielsbeke - In het centrum van Wielsbeke vinden we dit op te frissen appartement met een bewoonbare oppervlakte van 114 m². Alle faciliteiten (winkels, school, sportcentrum,...) bevinden zich in de nabije omgeving. Door de nabijheid van belangrijke invalswegen en de E17 zijn zowel Waregem, Kortrijk en Gent vlot te bereiken.
Het appartement wordt betreden via de vaste trap die leidt naar de inkomhal met een apart toilet. Vervolgens komt men in de badkamer, uitgerust met een wastafel en een ligbad met douchevoorziening. Daarnaast bevindt zich de ruime en open leefruimte met aangrenzend de keuken. Daarnaast is er een slaapkamer/dressing aanwezig. Via de trap bereikt men de tweede volwaardige slaapruimte.
Ten slotte beschikt deze eigendom over een tuin van +/- 100 m², voorzien van tuinberging.
Momenteel is deze eigendom verhuurd.
Interesse? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend bezoek! 051/47 48 47

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 172.500
Kadastraal Inkomen
€ 348
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
114 m2
Referentie
3U0918FHJX9Q
Makelaar Code
TIE202408
EPC Waarde
346 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20240130-00031223663-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
nee
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Feb 2024
€172.500 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com