immo Kaart

, 2110 Wijnegem

Appartement Te Koop in Wijnegem
1704 m² wonen
19788 m² perceel
2 slaapkamers

Dit exclusieve loftappartement op de 'Vervoordt'-site, oorspronkelijk opgezet als modelwoning, kenmerkt zich door een verfijnde afwerking en een ruimtelijk ontwerp. De loft is deels gelegen in de gekende silo's. De voormalige likeurstokerij werd met aandacht en precisie omgetoverd tot prachtige, stuk voor stuk unieke appartementen. Dit terwijl het karakter van het industriële complex toch behouden blijft.


We betreden de loft in een ruime inkomhal, waarmee de sfeer direct kan gezet worden door verschillende licht-instellingen. De nachthal is voorzien van royale ingebouwde kasten en een gastentoilet.

De open leefruimte integreert naadloos met de keuken, waardoor een harmonieuze woonomgeving ontstaat. De keuken is volledig uitgerust, met aansluitend een berging/wasplaats. Geniet van de avondzon op het 22 m²  grote terras westelijke oriëntatie.

Een zithoek verbindt de slaapkamers, wat zorgt voor een functionele indeling. Twee slaapkamers, elk met een eigen badkamer, bieden privacy en comfort. Eén badkamer vraagt nog om de laatste afwerking, terwijl de andere reeds is uitgerust met alle nodige voorzieningen.

De toevoeging van domotica versterkt het moderne karakter van het appartement, waardoor gemak en efficiëntie hand in hand gaan.
De prijs is inclusief ruime kelderberging. U kan naar wens 1 of 2 staanplaatsen ondergronds kopen aan €25.000 per plaats. Deze loft op de 'Vervoordt'-site belichaamt een stijlvolle levensstijl met moderne gemakken en doordachte ruimteplanning.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 949.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2015
Grond oppervlakte
19788 m2
Bewoonbare oppervlakte
1704 m2
Referentie
FIE00XECGB6S
Makelaar Code
120672
EPC Waarde
76 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Industriegebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
21 Apr 2024
€949.000 / Heylen Vastgoed
11 Feb 2024
€995.000 / Heylen Vastgoed
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com