Home Te Koop Appartement 2110 Wijnegem
Turnhoutsebaan 171
Kaart

Turnhoutsebaan 171

2110 Wijnegem Appartement Te Koop
143 m² wonen
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek dit uitzonderlijk ruime duplexappartement dat nu te koop staat in Wijnegem, het bruisende hart van de stad, op slechts een tramrit afstand van het centrum van Antwerpen. Gevestigd in een kleinschalig gebouw, bezit dit appartement alles wat u nodig heeft om stijlvol en comfortabel te wonen vlakbij de stad zonder de constante drukte.

Zodra u binnenstapt, worden uw ogen getrokken naar de natuurlijke lichtinval die het appartement vult. De leefruimte, voorzien van grote ramen aan beide zijden, beschikt over een open keuken met berging en voldoende ruimte voor zowel een apart zit- als eetgedeelte. De keuken is uitgerust met alle essentiële apparatuur en is door de jaren heen zeer goed onderhouden.

Het west-georiënteerde terras aan de achterkant van het gebouw biedt eveneens ruimte voor een salon en eettafel. Dit is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht.

De bovenverdieping, bereikbaar via een traphal met gastentoilet, herbergt maar liefst drie volwaardige slaapkamers die ook andere doeleinden kunnen dienen. De badkamer is uitgerust met een dubbel lavabomeubel, ligbad, douche en toilet, waardoor ook hier licht en ruimte centraal staan.

Een garagebox in de ondergrondse garage van het gebouw dient verplicht bijgekocht te worden (€30.000). Enkele bijzonderheden van dit appartement zijn het grote terras, de drie slaapkamers, de vlotte bereikbaarheid en de uitstekende staat van onderhoud.

Voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse kan u vrijblijvend contact opnemen met Kitty via kitty@reds.be of telefonisch op 03.227.58.58. Mis deze uitgelezen kans niet om stijlvol te wonen in de buurt van Antwerpen!

* * *

Turnhoutsebaan 171 - 2110 Wijnegem - TE KOOP MET PRE-VIEW: enkel op afspraak.

In het kloppend hart van Wijnegem, slechts een tramrit verwijderd van het Antwerpse stadscentrum bevindt zich in een kleinschalig gebouw dit uitzonderlijk ruime duplexappartement. Met maar liefst 3 slaapkamers en een terras om u tegen te zeggen, is dit de uitgelezen kans voor wie in de buurt van de Stad wil wonen zonder de drukte. 

Indeling:

Bij het betreden van het appartement valt dadelijk de natuurlijke lichtinval op.

De leefruimte met open keuken en berging werd langs weerszijden van grote raampartijen voorzien en is voldoende groot voor een afzonderlijk zit- en eetgedeelte. De keuken werd uitgerust met alle nodige apparatuur en werd doorheen de jaren zeer goed onderhouden.

Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich het west-georiënteerde terras met ook hier weer ruimte voor een salon en eettafel.

Via de traphal met gastentoilet kom je op het verdiep met maar liefst 3 volwaardige slaapkamers die eventueel ook andere functies kunnen vervullen. De badkamer werd voorzien van een dubbel lavabomeubel, ligbad, douche en toilet. Ook op deze verdieping staan daglicht en ruimtegevoel centraal. 

Garagebox in de ondergrondse garage van het gebouw is verplicht bij aan te kopen (€30.000,-).

Bijzonderheden: 

- groot terras
- 3 slaapkamers 
- vlotte bereikbaarheid 
- zeer goed onderhouden 

Voor meer info of een bezoek ter plaatse kan u vrijblijvend contact opnemen met Kitty via kitty@reds.be of telefonisch op 03.227.58.58.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
143 m2
Referentie
89MKUQG97T04
EPC Waarde
95 kWh/m2
EPC Label
A
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com