Kaart

Molenstraat 90

2830 Willebroek Appartement Te Koop
89 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit ideale gelijkvloers appartement te koop in de rustige buurt van Blaasveld, ideaal gesitueerd nabij de vaart en het prachtige Bel-Air park. Met lokale winkels en openbaar vervoer op een steenworp afstand, en een snelle verbinding naar de A12 richting Brussel en Antwerpen, is dit een locatie bij uitstek voor wie houdt van rust en toch centraal gelegen wil zijn.

Dit charmante appartement verwelkomt je met een handige inkomhal met vestiaire, die leidt naar de ruime leefruimte. Hier vind je een gezellige eetplaats en een volledig geïnstalleerde keuken. Via de nachthal heb je toegang tot twee royale slaapkamers, een apart toilet en een comfortabele badkamer. Beide slaapkamers bieden toegang tot het terras waar je heerlijk kan genieten van je ochtendkoffie of de zonsondergang.

Bovendien ben je verzekerd van voldoende bergruimte met een handige berging, inclusief aansluitingen voor wasmachine en droogkast, alsook een individuele kelder. Het gemak van parkeren is ook gegarandeerd dankzij de gemeenschappelijke parking en staanplaats die al in de prijs inbegrepen is. Voor het stallen van fietsen of vuilnisbakken is er een gemeenschappelijke garage aanwezig.

Dit kleinschalig gebouw bestaat uit slechts zes appartementen, dus extra kosten zijn beperkt. Geniet van het rustige leven in dit sfeervolle gelijkvloers appartement dat alle comfort biedt voor een fijne levensstijl.

* * *

Molenstraat 90 - 2830 Willebroek - Ideaal gelegen gelijkvloers appartement te koop. Het appartement is rustig gelegen aan de kant van Blaasveld dicht tegen de vaart en het Bel-Air park. Winkels en openbaar vervoer zijn in de buurt te vinden. Door de ligging ben je snel aan de A12 richting Brussel en Antwerpen.
Indeling is als volgt: via de inkom met vestaire kom je in de ruime leefruimte met eetplaats en keuken. Aansluitend via de nachthal bevinden zich 2 ruime slaapkamers (4,3 x 3,7m; 3,3 x 2,9m), apart toilet en badkamer. Het terras (7.5m²) is toegankelijk via beide slaapkamers. Daarnaast is er voldoende bergruimte voorzien door een berging (met aansluiting voor wasmachine en droogkast) en individuele kelder. Er is altijd parkeergelegenheid door de gemeenschappelijke parking met staanplaats (reeds in de prijs inbegrepen). Daarnaast is er een gemeenschappelijke garage aanwezig waar er plaats is voor fietsen en vuilnisbakken. Het is een kleinschalig gebouw van 6 appartementen met weinig extra kosten.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 234.900
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1999
Bewoonbare oppervlakte
89 m2
Referentie
KYP5KCPFYB8F
Prijs Geschiedenis
06 Mar 2024
€234.900 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com