Home Te Koop Appartement 2830 Willebroek
Rupellaan 1-Bus-404
Kaart

Rupellaan 1-Bus-404

2830 Willebroek Appartement Te Koop
114 m² wonen
2 slaapkamers

Welkom bij Residentie De Schalk in Willebroek. Laat mij je meenemen naar de vierde verdieping, waar een prachtige penthouse op je wacht. Betreed de gemeenschappelijke inkomhal via de lift, die leidt naar slechts drie appartementen, waaronder deze.

Wat meteen opvalt als je de deur opent, is de open indeling en de natuurlijke lichtinval die dit appartement doordringt. De volledig ingerichte keuken zorgt voor alle comfort en is perfect om gasten te entertainen. Ervaar het genot van de open leef- en eetruimte, ideaal voor zowel zomer als winter.

We gaan verder naar de twee slaapkamers, waarvan er één een extra kamer herbergt, perfect ingericht als dressing. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Mocht je behoefte hebben aan een grotere badkamer, dan is alles daarop voorbereid. De dressing kan eenvoudig worden getransformeerd tot een extra grote badkamer, aangezien alle leidingen al zijn geïnstalleerd.

Aan de ingang van het appartement vind je de toilet met handenwasser en een (was)berging. Het terras loopt rondom het hele appartement, zodat je kunt genieten van zowel de ochtend- als avondzon; een heerlijke plek om te ontspannen. Het terras is afgewerkt met kwalitatief hoogwaardig Padoek hout.

Je wagen kan veilig geparkeerd worden in de ondergrondse garage, in een afgesloten box die voor €25.000 extra aangekocht dient te worden. Indien je deze ruimte liever gebruikt als opslag, kun je optioneel een extra parkeerplaats aankopen.

Wat ook goed is om te weten: de maandelijkse kosten bedragen €225, wat een voorschot is, maar aan het einde van het jaar krijg je hier een behoorlijk deel van terug, omdat gas- en waterverbruik zijn inbegrepen. Zowel de hoofdslaapkamer als de woonkamer zijn uitgerust met een zeer energiezuinige airco.

Voel je de drang om dit prachtige, kwalitatieve en energiezuinige penthouse te bezichtigen? Neem dan contact met ons op en we plannen snel een bezoek in. We kijken ernaar uit om je rond te leiden! Bekijk alvast de virtuele tour hier: https://walkly.app/M3-i9Xq2T.

* * *

Rupellaan 1-Bus-404 - 2830 Willebroek - Welkom in residentie De Schalk in Willebroek. Ik neem jullie graag mee naar de vierde verdieping, waar we deze prachtige penthouse kunnen terugvinden.
Via de lift betreden we de gemeenschappelijke inkomhal die slechts toegang biedt tot 3 appartementen.
Als we de inkomdeur openen springt de open indeling en lichtinval van dit appartement meteen in het oog.
De volledig ingerichte keuken biedt alle comfort en is eveneens ideaal om mensen te entertainen. In de open leef- en eetruimte is het ideaal vertoeven zowel in de zomer als in de winter.
We lopen zo door naar de 2 slaapkamers, waarvan 1 met een extra kamer ingericht als dressing. De badkamer is uitgerust met een douche en enkele wastafel. Heb je toch nood aan een grotere badkamer? Ook hier heeft men aan gedacht. De dressing in de slaapkamer kan makkelijk omgevormd worden tot extra grote badkamer want reeds alle leidingen werden voorzien.
De toilet met handenwasser en (was)berging vinden we terug aan de inkom van het appartement.
Rondom het volledige appartement kunnen we het terras terugvinden. Zo kan jij genieten van zowel de ochtend- als avondzon. Zalig toch?! Dit terras werd eveneens afgewerkt in de meest kwalitatieve houtsoort Padoek.
Jouw wagen kan je kwijt in de ondergrondse garage in een afgesloten garagebox, die mee aangekocht dient te worden aan € 30.000. Wens je deze ruimte toch liever te gebruiken als berging? Dan kan je optioneel een extra staanplaats aankopen. Handig toch?!
Nog enkele leuke weetjes: maandelijkse lasten bedragen 225 euro per maand. Dit is een voorschot maar hier trek je op het einde van het jaar nog ruim van terug (verbruik gas en water zitten hierin mee inbegrepen) en zowel de grote slaapkamer als de woonkamer worden verwarmd en gekoeld met een superzuinige airco.
Heb je zin gekregen op dit super-leuke, kwalitatieve en energiezuinige penthouse te bezichtigen? Gelijk heb je! Contacteer ons dan gerust en dan plannen we snel een bezoek in. Tot snel!
Bekijk hier alvast de virtuele tour: https://walkly.app/M3-i9Xq2T.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 399.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2012
Bewoonbare oppervlakte
114 m2
Referentie
48RXYETJUC7I
Makelaar Code
appartement-te-koop-willebroek
EPC Waarde
139 kWh/m² kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240306-0003166623-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
08 Apr 2024
€399.000 / M3 Makelaars
11 Mar 2024
€425.000 / M3 Makelaars
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com