Kaart

2830 Willebroek Appartement Te Koop
124 m² wonen
124 m² perceel
3 slaapkamers

Dit prachtige drie-slaapkamer appartement ligt in het hart van Willebroek, aan de Dokter Persoonslaan. Het kloppend hart van deze stad is gemakkelijk bereikbaar, met scholen, winkels en andere voorzieningen op loopafstand. Daarnaast heeft Willebroek een uitstekende verbinding met de A12 en de E19 Brussel/Antwerpen, wat dit een ideale locatie maakt voor pendelaars.

Bij binnenkomst in het appartement kom je terecht in een ruime inkomhal, die toegang biedt tot alle kamers. Dit omvat een grote, lichtrijke woonkamer waar gemakkelijk ruimte is voor zowel een comfortabel salon als een eetkamer. De keuken sluit naadloos aan op deze leefruimte. Daarnaast beschikt het appartement over drie royale slaapkamers en een badkamer met dubbele wastafel en douche.

Het appartement bevindt zich momenteel in een renovatiefase, goedgekeurd door de Algemene Vergadering. Het dak zal volledig vernieuwd worden, wat volgens het EPC-rapport zou resulteren in een energielabel B voor het appartement. Hierdoor voldoet het pand onmiddellijk aan de renovatieverplichting. Deze kosten worden gedeeld door alle mede-eigenaars.

Voor meer informatie over de renovatieverplichting van residentiële gebouwen, verwijzen wij u naar: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.

Met een huidige EPC-waarde van 590 kWh/m²/jaar is dit appartement een uitstekende investeringsmogelijkheid. Maak deze woning aan de Dokter Persoonslaan in Willebroek uw nieuwe thuis en geniet van de centrale ligging, ruime indeling en toekomstige energiezuinigheid.

* * *

Appartement met drie slaapkamers in het centrum van Willebroek
De Algemene Vergadering heeft eind vorig jaar goedkeuring gegeven voor een volledige vernieuwing van het dak. Volgens het EPC-rapport zou deze aanpassing het appartement aan een B label helpen en dus onmiddellijk de renovatieverplichting volbrengen. Deze kost zal gedragen worden door alle mede-eigenaars.
Ligging: Het appartement is gelegen in de Dokter Persoonslaan te Willebroek. Dankzij de centrale locatie zijn alle voorzieningen zoals scholen en winkels op wandelafstand van het appartement. Bovendien is Willebroek uitstekend gelegen voor zijn verbinding met de A12 en de E19 Brussel/Antwerpen.
Indeling: U betreedt het appartement via de gemeenschappelijk inkomhal om zo op de tweede verdieping uit te komen. Hier treft u een ruime inkomhal aan die u toegang geeft tot alle ruimtes van het appartement. Beginnen doen we in de zeer grote en lichtrijke woonkamer. U vindt hier meer dan genoeg plaats om een salon en een eetkamer te installeren. Aansluitend kunt u ook de keuken vinden. Verder treft u in het appartement nog drie ruime slaapkamers aan. Tot slot is er nog de badkamer. Deze beschikt over een dubbele lavabo en een douche.
EPC: 590 kWh/m²/jaar
Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 229.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1963
Grond oppervlakte
124 m2
Bewoonbare oppervlakte
124 m2
Referentie
ERKYY654ORDC
Makelaar Code
127463
EPC Waarde
590 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€229.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com