Kaart

Scheldelaan 40-212

2830 Willebroek Appartement Te Koop
84 m² wonen
1 slaapkamers

* * *

Scheldelaan 40-212 - 2830 Willebroek - Welkom in residentie "De Schalk", waar comfort en moderniteit samenkomen in dit prachtige en lichtrijke appartement dat u een warm welkom biedt.

Bij het betreden van dit appartement wordt u meteen begroet door een ruime woonkamer die baadt in natuurlijk licht, dankzij de grote ramen die een panoramisch uitzicht bieden op de omgeving. De woonkamer vloeit naadloos over in een open keuken, die uitgerust is met moderne apparatuur en stijlvolle afwerkingen. Deze keuken is niet alleen functioneel, maar ook een sociale ruimte waar u kunt genieten van het bereiden van maaltijden terwijl u in contact blijft met uw gasten of familie.

De ruime slaapkamer biedt een oase van rust en comfort. Met voldoende ruimte voor een groot bed en opslagmeubilair, is dit de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag. Grote ramen laten ook hier natuurlijk licht binnen, wat bijdraagt aan de serene sfeer.

De badkamer is voorzien van een moderne douche en strakke afwerkingen, waardoor het een ontspannende plek is om te verfrissen en op te laden. Het aparte toilet is handig gelegen voor gasten en bewoners.

Daarnaast beschikt dit appartement over een handige berging, ideaal voor het opbergen van huishoudelijke artikelen en persoonlijke bezittingen, waardoor de leefruimte netjes en opgeruimd blijft.

Kortom, dit lichtrijke en aangename appartement in residentie "De Schalk" biedt een comfortabele en moderne leefruimte waar u zich direct thuis zult voelen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 249.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
84 m2
Referentie
U3KRBFZB5AQ2
Makelaar Code
100-5948456
Prijs Geschiedenis
14 Apr 2024
€249.000 / C21 Anders Wonen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com