Home Te Koop Appartement 2610 Wilrijk
Pastoor Bauwenslaan 25-2
Kaart

Pastoor Bauwenslaan 25-2

2610 Wilrijk Appartement Te Koop
80 m² wonen

Als starter op de woningmarkt, is dit instapklare appartement met zijn unieke charme en oog voor detail precies wat je zoekt! Het appartement is geheel vernieuwd met speciale aandacht voor de afwerking, wat zorgt voor een zeer uitnodigende sfeer. De ruimte voelt rustig en ruim aan, dankzij de neutrale kleuren en de natuurlijke lichtinval die rijkelijk binnenstroomt via de grote raampartijen.

Je vindt dit appartement in de gezellige Valaarbuurt. Deze locatie biedt tal van voorzieningen zoals winkels en openbaar vervoer binnen handbereik. Bovendien ben je in een mum van tijd op de belangrijkste verbindingswegen.

Het doordachte ontwerp van het appartement omvat een inkomhal, een moderne keuken voorzien van kwalitatieve toestellen, een ruime en lichtrijke woonkamer, een badkamer met comfortabele inloopdouche, twee slaapkamers, een praktische wasruimte en een apart gastentoilet. Dit appartement combineert dus moeiteloos comfort en functionaliteit op een toplocatie. Een ideale start van jouw woondroom!

* * *

Pastoor Bauwenslaan 25-2 - 2610 Wilrijk - Ben je op zoek naar een instapklaar startersappartement met charme, dan is dit iets voor jou!
Het volledige appartement is onder handen genomen met speciale aandacht voor afwerking, wat voor een uitnodigende sfeer zorgt. Een gevoel van rust en ruimte wordt opnieuw opgeroepen door de neutrale kleuren en de natuurlijke lichtinval, die langs de grote raampartijen binnenkomt.
Het appartement is gelegen in de Valaarbuurt en is omringd door verschillende voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. Verder bevind je je snel op de belangrijkste verbindingswegen.
Het is ingedeeld in een inkomhal - een moderne keuken met kwalitatieve toestellen - een ruime, lichtrijke woonkamer - een badkamer met inloopdouche - twee slaapkamers - een gastentoilet en een terras.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 245.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1967
Bewoonbare oppervlakte
80 m2
Referentie
TEQWDN68FBUG
EPC Waarde
109 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240303-0003162275-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€245.000 / ERA De Kern
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com