Home Te Koop Appartement 2610 Wilrijk
Krijgslaan 255-501
Kaart

Krijgslaan 255-501

2610 Wilrijk Appartement Te Koop
125 m² wonen

Ontdek een unieke woonmogelijkheid in het bruisende hart van Wilrijk. Dit aantrekkelijke penthouse combineert open ruimte met een overvloed aan natuurlijk licht, dankzij de royale vensters. Profiteer op ieder moment van de dag van de zon met de twee ruime terrassen aan zowel de voor- als achterkant van het appartement.

Het appartement zelf bestaat uit een verwelkomende inkomhal die leidt naar de zonovergoten woonkamer. De verzorgde keuken biedt alle benodigde faciliteiten, naast een praktische berging met aansluitingen voor was- en droogmachine. Het appartement heeft één slaapkamer voorzien van een ensuite dressing en een comfortabele badkamer.

Dit is de perfecte kans om uw eigen persoonlijke toets toe te voegen en het appartement te moderniseren naar uw smaak, terwijl u geniet van het comfort en de gemakken die deze toplocatie te bieden heeft. Een leven in Wilrijk biedt niet alleen stadscomfort, maar ook een heerlijke rustige omgeving.

* * *

Krijgslaan 255-501 - 2610 Wilrijk - Ontdek deze unieke kans om te wonen in het hart van Wilrijk. Dit penthouse biedt een ideale mix van open ruimte en natuurlijk licht dat door de uitgestrekte ramen stroomt. Met twee royale terrassen aan de voor- en achterkant geniet u op elk moment van de dag van de zon.
Het appartement bestaat uit een inkomhal, een lichtrijke woonkamer, een verzorgde keuken, een berging met aansluitingen voor een was- en droogmachine, één slaapkamer met een ensuite dressing, een badkamer.
Dit appartement biedt de mogelijkheid om uw eigen stempel te drukken en het naar uw persoonlijke smaak te moderniseren, terwijl u geniet van het comfort van de locatie.

Dubbele garagebox dient mee aangekocht te worden voor 35.000€

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 360.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1995
Bewoonbare oppervlakte
125 m2
Referentie
6478ERXCO0QH
EPC Waarde
227 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240205-0003124143-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€360.000 / ERA De Kern
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com