Home Appartement 8750 Wingene
Schoolstraat 4
Kaart

Schoolstraat 4

8750 Wingene Appartement
72 m² wonen
1 slaapkamers
€175.000

We nodigen u uit voor een open bezoek op zaterdag 23 maart 2024 tussen 10:00 en 10:45 uur aan dit interessante appartement gelegen in het hart van Zwevezele. De ligging is perfect, slechts een steenworp verwijderd van de levendige marktplaats en op een korte wandelafstand van het pittoreske Kasteelpark.

Het appartement, gelegen op de eerste verdieping, is gemakkelijk te bereiken met een lift. Als een toekomstige bewoner geniet u niet alleen van uw eigen privé parkeerplaats, maar ook van een prachtige gemeenschappelijke tuin. Deze parkeerplaats is beveiligd met een automatische poort voor nog meer gemak en veiligheid. En voor wie behoefte heeft aan extra opslagruimte, er is een optionele garagebox beschikbaar voor aanschaf tegen een toeslag van 10.000 EUR.

Dit appartement is niet alleen aantrekkelijk voor bewoning, maar is ook ideaal als verhuurpand. Met een potentiële huurprijs van 600 EUR per maand kan dit leiden tot een aantrekkelijk netto rendement van 2,7%.

Het appartement zelf heeft een slimme indeling met een ruime slaapkamer, een volledig uitgeruste badkamer, een gastentoilet en een lichte, ruime woonkamer aan de straatkant. Het balkon aan de woonkamer is de perfecte plek om van de namiddag- en avondzon te genieten. De keuken is eenvoudig, maar functioneel met een aangrenzende berging/wasruimte.

Dit kleinschalige gebouw heeft als bijkomend voordeel dat er geen verplichte renovatie nodig is - ideaal voor directe verhuur.

Voor meer informatie of een bezoek aan dit appartement kunt u contact opnemen met Jolien op het nummer 050703435 of mailen naar jolien@vastgoedwm.be.

Als extra pluspunt bieden we een simulatie van het EPC-rapport aan. Zo krijgt u als potentiële koper een duidelijk inzicht in welke maatregelen u kunt nemen om het EPC-label te verbeteren naar 195 kWh/(m2 jaar) of label B.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Schoolstraat 4 - 8750 Wingene - * Interessant *
We beschikken over een simulatie van het EPCverslag zodat u als koper goed weet welke maatregelen u kunt nemen om het label aan te passen naar 195 kWh(m2 jaar) of label B

Gelegen op 50 m van de markt van Zwevezele en op 150 m van het Kasteelpark.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en is bereikbaar met de lift, alsook kan de bewoner gebruik maken van de gemeenschappelijke tuin en een privé parking. (afgesloten met automatische poort).
De garagebox kan bij aangekocht worden voor 10.000 EUR. (maar is niet verplicht)

Het appartement is uiterst geschikt om te verhuren.
Dit appartement is vlot verhuurbaar voor 600 eur per maand, dat zou op een netto rendement kunnen komen van 2,7%

Inkomhal met toegang naar de ruime slaapkamer (op de achterkant), naastliggind vinden we de badkamer, voorzien van een ligbad met douchescherm en enkele lavabo. Er is een gastentoilet. De woonkamer bevindt zich aan de voor-/straatkant, deze is ruim en lichtrijk en praktisch in te richten, er is een balkon waar je ... de namiddag/avondzon kunt genieten. De keuken is eenvoudig maar heel praktisch onder andere door de aansluitende berging/wasruimte.

Pluspunten:
+ kleinschalig gebouw
+ lift aanwezig
+ geen renovatieverplichting = direct verhuurbaar

Wenst u meer info of een bezoek? Bel ons 050703435 (Jolien) Lees meer Verberg

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 175.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2001
Bewoonbare oppervlakte
72 m2
Referentie
T8UEFX5MOB95
Makelaar Code
TK/3886
EPC Waarde
386 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20240229-0003137507-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Mar 2024
€175.000 / Vastgoed Wanneyn
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com