Kaart

Schoolstraat 4

8750 Wingene Appartement Te Koop
72 m² wonen
1 slaapkamers

Dit appartement, gelegen op een steenworp afstand van de markt van Zwevezele en het Kasteelpark, is een uitstekende investeringsmogelijkheid. Het bevindt zich op de eerste verdieping van een kleinschalig gebouw en is toegankelijk via een lift. Bovendien kunnen bewoners genieten van een gemeenschappelijke tuin en privéparkeerplaats, beveiligd met een automatische poort. Een optionele garagebox kan worden aangeschaft voor 10.000 EUR.

Het appartement is perfect om te verhuren, met een potentieel netto rendement van 2,7% bij een huurprijs van 600 EUR per maand. De inkomhal leidt naar een ruime slaapkamer, een badkamer met ligbad en enkele wastafel, en een gastentoilet. De woonkamer is licht en ruim, met een balkon waar u kunt genieten van de namiddag- en avondzon. De praktische keuken wordt gecomplementeerd door een aangrenzende berging/wasruimte.

Een extra voordeel is dat er geen renovatie nodig is, waardoor het appartement direct verhuurbaar is. Voor meer informatie of een bezichtiging, neem contact op met Jolien op 050703435.

* * *

Schoolstraat 4 - 8750 Wingene - Gelegen op 50 m van de markt van Zwevezele en slechts een korte wandeling naar het Kasteelpark.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en is bereikbaar met de lift, alsook kan de bewoner gebruik maken van de gemeenschappelijke tuin en een privé parking, veilig afgesloten met automatische poort.
Optioneel kan je de garagebox bij aankopen voor 10.000 EUR. (is niet verplicht)

Het appartement is een ideale investering, perfect om te verhuren of als eerste stekje. Met een verhuurpotentieel van 600 EUR per maand biedt het een solide rendement.

Inkomhal met toegang naar de ruime slaapkamer aan de rustige achterzijde van het gebouw, naastliggend vinden we de badkamer, voorzien van een ligbad met douchescherm en enkele lavabo en apart gastentoilet.
De woonkamer bevindt zich aan de voor-/straatkant, deze is ruim en lichtrijk en praktisch in te richten, er is een balkon waar je de namiddag/avondzon kunt genieten. De keuken, hoewel eenvoudig, is uiterst functioneel en wordt versterkt door een aangrenzende ... berging/wasruimte.

Pluspunten van dit appartement zijn onder andere het kleinschalige gebouw, de aanwezigheid van een lift en het feit dat er geen renovatiewerkzaamheden nodig zijn, waardoor het direct verhuurbaar is.

* Interessant *
We beschikken over een simulatie van het EPCverslag zodat u als koper goed weet welke maatregelen u kunt nemen om het label aan te passen naar 195 kWh(m2 jaar) of label B

Geïnteresseerd? Bel ons vandaag nog voor meer informatie of een bezichtiging op 050703435 en vraag naar Jolien. Lees meer Verberg

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 175.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2001
Bewoonbare oppervlakte
72 m2
Referentie
TOOV5HU2J3L7
Makelaar Code
TK/3946
EPC Waarde
386 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20240229-0003137507-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€175.000 / Vastgoed Wanneyn
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com